Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Στον προεκλογικό του αγώνα προσφέρει δώρο… προσθετική στήθους!!!!


Μία προεκλογική καμπάνια αλλιώτικη από όλες τις άλλες φαίνεται να επιδιώκει και τελικά να πραγματοποιεί υποψήφιος για τις εκλογές στη Βενεζουέλα.

Το κόμμα λέγεται «Πρώτα Δικαιοσύνη» και έχει αρχηγό τον Γουστάβο Ροχας θα χρηματοδοτήσει την καμπάνια του με κουπόνια στα οποία προσφέρεται ως έπαθλο μία επέμβαση στήθους!


«Ορισμένοι προσφέρουν τηλεοράσεις, εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτό. Είναι ένα ενδιαφέρον βραβείο και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον», είπε ο Ρόχας, υποψήφιος της αντιπολίτευσης, μιλώντας στην διάρκεια προεκλογικής δραστηριότητάς του στο Καράκας.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως η πλαστική χειρουργική, ειδικά η προσθετική στήθους, είναι αρκετά διαδεδομένη στη Βενεζουέλα, χώρα όπου μοντέλα έχουν κερδίσει αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Σημειώνεται δε, πως η οικονομική κρίση δεν μείωσε τη ζήτηση για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής αφού πλέον πολλές γυναίκες για να κάνουν ένα… «αναζωογονητικό ρεκτιφιέ» στο στήθος τους παίρνουν δάνεια!

Ο Ρόχας είπε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες ή τις λεπτομέρειες της επέμβασης που προσφέρει.

«Τα κουπόνια είναι απλώς ένας χρηματοδοτικός μηχανισμός και τίποτε άλλο. Ο γιατρός θα κάνει την επέμβαση, όχι εγώ», είπε.

«Όταν κάποιος κληρώνει μια τηλεόραση, ορισμένοι θεωρούν ότι είναι καλή, σε άλλους δεν αρέσει. Το ίδιο είναι. Δεν επιδεικνύω έλλειψη σεβασμού προς οποιονδήποτε», πρόσθεσε ο Ρόχας.

Οι βουλευτικές εκλογές στη Βενεζουέλα διεξάγονται την 26η Σεπτεμβρίου.

http://www.stifora.gr/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry