Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

Συμμορία προσλαμβάνει δεκάδες "νέες και ωραίες" γυναίκες ως εκτελεστές!!

Μια μεξικανική συμμορία προσλαμβάνει ωραίες νεαρές γυναίκες για να εκτελούν ανθρώπους, ούτως ώστε να αποκτήσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού έναντι των αντιπάλων της, σύμφωνα με όσα είπε ο Ροχέλιο Αμάγια, ύποπτος ως μέλος της, στην διάρκεια ανάκρισής του από την ομοσπονδιακή αστυνομία που μαγνητοσκοπήθηκε.

Περίπου 30 γυναίκες μεταξύ 18 και 30 ετών εκπαιδεύτηκαν τους τελευταίους μήνες πώς να προχωρούν σε εκτελέσεις, συνοδευόμενες και από άνδρες εκτελεστές
, και έχουν σκοτώσει τους περισσότερους από τους στόχους της συμμορίας La Linea, ανέφερε ο Αμάγια. Το βίντεο της ανάκρισης δημοσιοποιήθηκε χθες Τρίτη.

"Είναι όμορφες. . . ώστε να συμβάλλουν στον αποπροσανατολισμό των αντιπάλων", είπε ο Αμάγια, φερόμενος ως στέλεχος μιας ομάδας εκτελεστών που δρα για λογαριασμό του καρτέλ της Χουάρες, στην πιο βίαιη πόλη της χώρας, τη Σιουδάδ Χουάρες.

Οι γυναίκες δρουν με τον ίδιο τρόπο με τους άνδρες και φέρουν ελαφρύ αλλά και βαρύ οπλισμό, πρόσθεσε.

Οι ομάδες που σχηματίζονται έχουν "ειδικότητες", όπως εκβιαστές, δολοφόνους, τσιλιαδόρους και άλλους, ενώ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει την ευθύνη για τις προσλήψεις των γυναικών. "Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει την δουλειά κάποιου άλλου".

Στη Σιουδάδ Χουάρες είχαν καταγραφεί επίσημα πάνω από 2.660 δολοφονίες το 2009, κι εφέτος οι φόνοι ήδη ξεπερνούν τους 1.860.

Οι περισσότερες δολοφονίες αποδίδονται στη σύγκρουση των καρτέλ της Χουάρες και της Σιναλόα για τις οδούς διαμετακομιδής ναρκωτικών στην αγορά των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 18 καταγράφηκαν την Δευτέρα και χθες Τρίτη.

Οι νεκροί στο κύμα βίας που κλιμακώθηκε από το 2006, όταν ο συντηρητικός πρόεδρος Φελίπε Καλδερόν κήρυξε έναν αμφιλεγόμενο "πόλεμο" εναντίον των καρτέλ αναπτύσσοντας το στρατό σε αστυνομικό ρόλο, ξεπερνούν τους 28.000. 

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry