Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Φίσκα από τουρίστες η Πάφος!!!!
Φίσκα από τουρίστες αλλά και Κύπριους επισκέπτες είναι αυτή την περίοδο η πόλη και Επαρχία της Πάφου. Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι αλλά και οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής από την κίνηση του Αυγούστου. Ωστόσο, επικρατεί προβληματισμός για τους επόμενους μήνες αφού οι προβλέψεις δεν είναι καλές.
Πληρότητες που αγγίζουν το 100% καταγράφουν τα ξενοδοχεία της Πάφου κατά τον μήνα που διανύουμε. Οι Ρώσοι τουρίστες αλλά και οι Κύπριοι επισκέπτες έχουν κάνει τη μεγάλη διαφορά στην τουριστική βιομηχανία της Πάφου, μιας και φέτος ιδιαίτερα κατά τον μήνα Αύγουστο, δείχνουν να προτιμούν την πόλη και επαρχία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, απολαμβάνοντας τις πεντακάθαρες ακρογιαλιές και τις ομορφιές της.
Ο κύκλος εργασιών των κέντρων αναψυχής έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα κατά το μήνα Αύγουστο, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, όμως, η χρονική περίοδος που η Πάφος γέμισε από τουρίστες ήταν μικρή κι έτσι, δεν καλύφτηκε η ζημιά των προηγούμενων μηνών .

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΕΓΚΑ, από τον ερχόμενο Οκτώβριο αρκετά ξενοδοχεία της Πάφου αναμένεται να βάλουν λουκέτο, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τις συντεχνίες οι οποίες προβλέπουν ότι, το 12% ανεργίας που καταγράφεται αυτή την περίοδο στην Πάφο, θα εκτοξευτεί σε υψηλότερα επίπεδα.
Μπορεί ο μήνας Αύγουστος να ήταν καλός για την τουριστική βιομηχανία της Πάφου, εντούτοις, ο τουρισμός της φετινής χρονιάς για την περιοχή χαρακτηρίζεται ως ο χειρότερος των τελευταίων ετών και αυτό λόγω της μείωσης τουριστών που καταγράφεται από την Βρετανική αγορά.

http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry