Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Βρήκε πεταμένα και παρέδωσε στην αστυνομία περίπου 6.500 ευρώ!!!

Δικαστικός υπάλληλος από τη Θεσσαλονίκη, βρήκε στο Δικαστικό Μέγαρο 13.420 βουλγαρικά λέβα, περί τα 6.500 ευρώ, και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.
Ο υπάλληλος 42 χρόνων, πατέρας έξι παιδιών, εντόπισε τα χαρτονομίσματα πεταμένα στους διαδρόμους της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κι αφού τα μάζεψε, ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές, που ξεκίνησαν άμεσα τις ενέργειες για την εύρεση του νόμιμου κατόχου.

Ο ίδιος ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μπακέλας κινητοποιήθηκε, ζητώντας από τον εισαγγελέα δίωξης να ενημερωθεί για το εάν προσήχθη βουλγαρικής καταγωγής κατηγορούμενος στο γραφείο του. Οι έρευνες απεδείχθησαν άκαρπες και τότε ο 42χρονος κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου παρέδωσε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με τον δικαστικό υπάλληλο, δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό του να κρατήσει τα χρήματα. «Δεν μετάνιωσα για την πράξη μου, αφού τα χρήματα ανήκουν σε άλλο πρόσωπο», δήλωσε. Όπως είπε, από το αστυνομικό τμήματα τον ενημέρωσαν ότι εφόσον δεν βρεθεί ο νόμιμος κάτοχος των χρημάτων σε διάστημα ενός χρόνου από σήμερα, τότε αυτά θα επιστρέψουν αυτομάτως στον ίδιο, καθώς ήταν αυτός που τα βρήκε και τα παρέδωσε στις αρχές.

http://filoksenos.blogspot.com/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry