Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Ανέκδοτο: Το μεγαλύτερο θαύμα!!!Ήταν ένας ορθόδοξος ιερέας, ένας μουσουλμάνος και ένας ραβίνος και συζητούσαν για το ποιανού θρησκεία είναι η καλύτερη.

Έτσι άρχισαν να....
λένε ποια θρησκεία κάνει μεγαλύτερα θαύματα.

- Λέει ο ορθόδοξος:

' εκεί που ψάρευα στην μέση του πελάγους πιάνει μια τρομερή τρικυμία οπότε τι να κάνω προσεύχομαι στον Θεό και ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω τρικυμία και στην μέση λάδι η θάλασσα'.

- Αυτό δεν είναι τίποτα λέει ο Μουσουλμάνος. 'Εγώ μια φορά που είχα πάει στην έρημο πιάνει μια τρομερή αμμοθύελλα οπότε προσεύχομαι στον Αλλάχ και ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω αμμοθύελλα και στην μέση όπου βρισκόμουν γαλήνη'.

- Ααααα, αυτά δεν είναι τίποτα λέει ο Ραβίνος. 'Ο δικός μου θεός να δείτε τι έκανε. Πριν να πάω στην Συναγωγή καθόμουν σε ένα παγκάκι και δίπλα μου έρχεται και κάθεται μια πανέμορφη ξανθιά. Εκεί που καθόμασταν μου λέει: 'θέλω να γ@μηθούμε'.

Εγώ όμως δεν μπορούσα γιατί ήταν Κυριακή και ως γνωστόν την Κυριακή εμείς οι Εβραίοι δεν κάνει να εργαζόμαστε τι να κάνω λοιπόν προσεύχομαι στον θεό και ξάφνου το θαύμα έγινε: _γύρω γύρω Κυριακή και στη μέση Σάββατο_.!!!!!!!!!!!!!!

buzz it!

1 σχόλιο:

Isha Shiri είπε...

lol, Really, our HaShem can do all everything! Good joke!

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry