Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Ρακοσυλλέκτρια με 3.000.000 ευρώ!!!!
Εναν αμύθητο θησαυρό έκρυβε μία 92χρονη ρακοσυλλέκτρια στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Η κυρά Δέσποινα είχε τρεις ολόκληρες ημέρες να δώσει σημεία ζωής και η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι της ανάγκασε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Αμεσα οι άνδρες της Ασφάλειας μετέβησαν στην οδό Τσιγάντε 15 όπου με τη βοήθεια ενός κλειδαρά άνοιξαν το μικρό σπίτι της, το οποίο ήταν γεμάτο από σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα που μάζευε κάθε μέρα από κάδους απορριμμάτων. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, γεγονός που ανάγκασε τους αστυνομικούς να χρησιμοποιήσουν μάσκες προκειμένου να ψάξουν μέσα στο βουνό από σκουπίδια την ηλικιωμένη. Και τελικά, λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν πεσμένο στο έδαφος το άψυχο σώμα της, το οποίο ήταν σε κατάσταση σήψης.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το πτώμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Την ίδια, στιγμή, ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν τους χώρους του σπιτιού υπέστησαν σοκ όταν ανακάλυψαν ανάμεσα στα σκουπίδια και τα περιττώματα τραπεζικά βιβλιάρια με λογαριασμούς που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, από την κίνηση των λογαριασμών διαπιστώθηκε ότι η ηλικιωμένη δεν είχε προβεί ούτε μία φορά σε ανάληψη.

Η 92χρονη όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει να αποκτήσει μια ολόκληρη περιουσία, με την οποία θα μπορούσε να ζει πλουσιοπάροχα και να έχει ό,τι επιθυμούσε η ψυχή της. Ωστόσο, η ίδια είχε επιλέξει να ζει μέσα στην τρώγλη και καθημερινά να βγαίνει με ένα καροτσάκι της λαϊκής και να σεργιανίζει τους δρόμους ψάχνοντας για σκουπίδια και περισσεύματα. Η τραγική κατάστασή της και η εξαθλιωμένη εικόνα της δεν άφηνε ασυγκίνητους τους γείτονές της, οι οποίοι την προμήθευαν με παλιά ρούχα και φαγητό.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια και έτσι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το πρόβλημα, ωστόσο, που έχει προκύψει και απασχολεί τις αρχές είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα συγγενικό της πρόσωπο για να αναλάβει τις διαδικασίες της ταφής της, αλλά και να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία που έκρυβε για χρόνια ολόκληρα κάτω από τους σωρούς σκουπιδιών.
www.espressonews.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry