Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Έρχονται γυμνές για να σου καθαρίσουν το σπίτι!!!

Η 27χρονη Κία Κάρολ από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ έχει ιδρύσει μια πρωτότυπη εταιρεία καθαρισμού. Στέλνει οικιακές βοηθούς σε όσους θέλουν μια σέξι καμαριέρα. Μάλιστα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να...
επιλέξει διαφορετικά επίπεδα γύμνιας από τόπλες καθαρίστρια, καθαρίστρια χωρίς εσώρουχο και…
τελείως γυμνή καθαρίστρια.


Η εταιρεία ονομάζεται ODD’Z & EN’Z Janitorial & More και λίαν προσφάτως έχει μοιράσει χιλιάδες διαφημιστικά φυλλάδια στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ίδια στο φυλλάδιο, “καλέστε μας για να...
καθαρίσουμε το σπίτι σας και όχι μόνο… με εξωτικό ντύσιμο ή ότι εσείς προτιμάτε”. Μάλιστα οι εν λόγω κοπέλες αναλαμβάνουν και χρέη νταντάς.

Μια σέξι οικιακή βοηθός κοστίζει από 125 μέχρι 175 δολάρια. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας αρνείται ότι είναι πόρνη ισχυριζόμενη ότι αυτό που προσφέρει στους πελάτες της είναι καθαριότητα σε συνδυασμό με λίγη διασκέδαση.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της περιοχής Ομάχα, Μάρτι Κόνμποι το να καθαρίζει κανείς γυμνός ενώ οι άλλοι τον βλέπουν συνιστά παράνομη πράξη στη Νεμπράσκα, ενώ τόνισε ότι “κάθε πράξη που περιλαμβάνει τη γύμνια θεωρείται παράνομη”.

Η 27χρονη Κία δουλεύει σαν οικιακή βοηθός εδώ και δύο χρόνια αλλά όπως είπε “αυτή η σέξι νότα στο επάγγελμά της αφορά την εξέλιξη του επαγγέλματος”, ενώ την ιδέα της την έδωσε ένας πελάτης της που την ήθελε πιο αποκαλυπτική στο καθάρισμα.

Η νεαρή Κία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας στο είδος της, θεωρεί ότι δεν υπάρχουν όρια στη καθαριότητα και στη διασκέδαση τονίζοντας ότι είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος.

http://ktikio.blogspot.com


Υ.Γ: Αυτή είναι χώρα που σέβεται τους πολίτες της....και φροντίζει για αυτούς....Άραγε πόσα χρόνια θα περάσουν για να δούμε και στην χώρα μας τέτοιες υπηρεσίες;

ianjerry

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry