Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Η αχόρταγη σαραντάρα!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΤΥΠΙΣΣΑ!!!

Σε πολύ δύσκολη θέση έφερε μια 42χρονη, η κατάθεση-ποταμός ενός 14χρονου τον οποίο είχε αποπλανήσει. Μίλησε για τις εκδρομές και τα σεξουαλικά τους παιχνίδια στη φύση, αλλά και για το αεροβόλο που του πήρε ως δώρο, με το οποίο μάλιστα έριχνε σε περαστικούς!
Παιδιά την ικανοποιούσαν σεξουαλικά και αυτή τους αγόραζε σοκολάτες, παιχνίδια και τους έδινε χρήματα...


Πρόκειται για την 42χρονη Κρίστιν Χομπς, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία στην πόλη Livermore την περασμένη Πέμπτη μετά από ένταλμα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα ενός από τους δύο εφήβους ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της στο κινητό του γιου της.

Υπέβαλε αμέσως μήνυση και το 14χρονο αγόρι κατά την ανάκριση λύγισε και αποκάλυψε στις αρχές τις ζουμερές λεπτομέρειες της παθιασμένης σχέσης του με την 42χρονη.

Ο μικρός και ένας φίλος του είχαν συχνά σεξουαλική επαφή με την κα Χομπς.

Ο 14χρονος μίλησε για τα κρυφά ραντεβού τους σε διάφορα ξενοδοχεία και τα σεξουαλικά μηνύματα που αντήλλασαν επί μήνες.

Ο μικρός αποκάλυψε ακόμη ότι η Χομπς τους έστελνε τις γυμνές της φωτογραφίες στα κινητά τους. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ότι επιβιβάζονταν στο μαύρο Χάμερ της και πήγαιναν εκδρομές έξω από τη μικρή πόλη, καθώς στη 42χρονη άρεσαν τα σεξουαλικά όργια στη φύση.

Τέλος, το μαύρο χάμερ αναγνωρίστηκε από μοτοσυκλετιστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί πυρά από αεροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις αρχές τα παιδιά έπαιζαν με το αεροβόλο κατά τη διάρκεια μας από τις 'εκδρομές των οργίων'.

Η Χομπς ισχυρίστηκε ότι οδηγούσε και δεν μπόρεσε να τα σταματήσει, ωστόσο ο νεαρός εραστής είχε μια απάντηση και γι' αυτό, καθώς στην κατάθεσή του τόνισε ότι η 42χρονη τους είχε αγοράσει το αεροβόλο, ως δώρο για τις καυτές μέρες και νύχτες που της είχαν χαρίσει!

Η κα Χομπς, μετά την κατάθεση του μικρού εραστή, έχει μπλέξει πολύ άσχημα, καθώς πλέον κατηγορείται για 67 αδικήματα και κρατείται σε φυλακή του Δουβλίνου με πολύ υψηλή εγγύηση.


totefteri.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry