Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Λευκωσία: Παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της γυναίκας του!!!

Ανέλαβε το ρόλο του πατριού, όμως, αντί με στοργή και αγάπη συμπεριφέρθηκε στο ανήλικο κοριτσάκι της συζύγου του με τρόπο που μόνο αηδία και αποστροφή προκαλεί.

Πρόκειται για 44χρονο από τη Λευκωσία ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ως ύποπτος για...

διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και άσεμνη επίθεση.

Η καταγγελία έγινε από τη σύζυγο του 44χρονου την περασμένη Παρασκευή στο τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας. Αμέσως ορίστηκε ανακριτική ομάδα και μία μέρα αργότερα η αστυνομία είχε στη διάθεσή της επαρκή στοιχεία για να εξασφαλίσει δικαστικό ένταλμα και να προχωρήσει στη σύλληψη του πατριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές κατέχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο 44χρονος άρχισε να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά και να προβαίνει σε άσεμνες επιθέσεις σε βάρος της κόρης της συζύγου του πριν από τρία χρόνια, όταν το κορίτσι ήταν σε ηλικία εννέα μόλις ετών. Το 12χρονο σήμερα παιδί αποφάσισε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε τα τελευταία χρόνια, μιλώντας στη γιαγιά της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μόλις η μητέρα ρώτησε το παιδί της αν συμβαίνει κάτι με τον πατριό της, η 12χρονη άρχισε να κλαίει και εν συνεχεία έβγαλε από μέσα της όλα όσα ζούσε τα τελευταία χρόνια.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry