Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Είδε την Kylie Minogue γυμνή και έσκασε στα γέλια!!


Ο Robbie Williams είναι γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και τις προκλητικές δηλώσεις του, η αυτοβιογραφία του λοιπόν, που κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 και τιτλοφορείται ''You Know Me'', δεν θα μπορούσε παρά να εμπεριέχει ''πιπεράτα'' περιστατικά της 20χρονης καριέρας του.


Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί η Kylie Minogue, καθώς κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους για τις ανάγκες ενός μουσικού βίντεο η διάσημη τραγουδίστρια έπρεπε να βγάλει τα ρούχα της και ο...πάντα διακριτικός Robbie στη θέα του γυμνού κορμιού της...έσκασε στα γέλια!

Ο Williams εξηγεί στο βιβλίο του ότι τα υστερικά γέλια του, προκλήθηκαν από το σοκ που υπέστη όταν η γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος για χρόνια, γδύθηκε μπροστά του.

Παραδέχεται ότι από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έτρεφε μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την Kylie, όταν ακόμα αυτή πρωταγωνιστούσε στην αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά ''Οι Γείτονες''.

Έτσι έπειτα από χρόνια κρυφού θαυμασμού ο Williams αντέδρασε σαν αδέξιος ερωτοχτυπημένος έφηβος αφήνοντας την Kylie γυμνή και....εμβρόντητη.

Επίσης ο Williams περιγράφει ότι για να βρει το θάρρος να αντιμετωπίσει την Kylie, κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ γεγονός όμως που χειροτέρεψε την κατάσταση.

Ο διάσημος τραγουδιστής αισθανόταν τέτοια ντροπή για το φέρσιμό του που απέφευγε ακόμα και να αναφέρει το περιστατικό αλλά ελπίζει ότι η περιγραφή του στο βιβλίο θα λειτουργήσει εν μέρει σαν δημόσια συγγνώμη από τη μεριά του.

Συγγραφέας του βιβλίου, εκτός από τον Robbie Williams, είναι και ο Chris Heath.

Cosmo.gr

buzz it!

1 σχόλιο:

ANTONIS MESSINIOS είπε...

Παιδιά καλά τα λέτε συμφωνώ μαζί σας.από Καλαμάτα Ελλάδα.
Δείτε και το δικό μας glog και στείλτε μας τα σχόλιά σας
http://messiniaka.blogspot.com

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry