Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η συγγραφέας του βιβλίου “Το νησί” αποκαλύπτεται.....

Πρόσχαρη και με το λεξικό ανά χείρας η συγγραφέας του Best Seller “Το νησί”, Βικτόρια Χισλοπ εξηγεί πόσο χαρούμενη είναι που το βιβλίο της μεταφέρεται στην μικρή οθόνη. “Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω ασχοληθεί πραγματικά με την παραγωγή.
Τα πράγματα προχώρησαν αρκετά γρήγορα μετά απ' αυτό και τότε συνάντησα την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, που ξεκίνησε να δουλεύει το σενάριο”. Η ίδια δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενη που συνεργάζεται με το Mega. “Ήμουν χαρούμενη να προχωρήσω με το Mega, αφού συμφώνησαν ότι θα μπορώ να έχω συμβουλευτικό ρόλο. Το κοινό θα είναι πολύ χαρούμενο να το δει στις οθόνες του”. Τα συναισθήματα της πολύ έντονα όταν βρέθηκε για πρώτη φόρα στη Σπιναλόγκα: “Eίχα συγκινηθεί πολύ. Ανατρίχιαζα όλη την ώρα που περπατούσα εκεί. Η δύναμη του νησιού με οδήγησε στην συγγραφή του βιβλίου. Υπήρξαν αρκετές φορές που έκλαψα”. Η συγγραφέας αυτό το διάστημα ξεκίνησε το νέο της μυθιστόρημα που θα κυκλοφορήσει σ' έναν περίπου χρόνο.
Πηγή: Tηλεθεατής

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry