Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

'Ελληνας φωτογράφος έστειλε τη γυμνή φωτογραφία της συντρόφου του σε διαγωνισμό!!!!
Η φωτογραφία του Έλληνα φωτογράφου Παναγιώτη Λάμπρου, μπορεί να βρίσκεται στον τελικό του Διεθνούς Διαγωνισμού “Taylor Wessing Photographic Portrait Prize", ωστόσο έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο γύρω από το θέμα που επέλεξε ο καλλιτέχνης.

“Το πορτραίτο της Βρετανίδας συζύγου μου”, όπως είναι ο τίτλος της επίμαχης φωτογραφίας, απεικονίζει τη σύντροφο του καλλιτέχνη στο εξωχικό τους στη Σχοινούσα, καθισμένη σε μια καρέκλα και να φορά ένα μακρί T-shirt, αλλά όχι εσώρουχο. Η γυναίκα έχει ανοιχτά τα πόδια, με αποτέλεσμα τα γεννητικά της όργανα να διακρίνονται καθαρά.


Η φωτογραφία του Παναγιώτη Λάμπρου, επελέγη ως ένα από τα τέσσερα έργα που θα διαγωνιστούν στον τελικό του διαγωνισμού, με στόχο το έπαθλο των 12.000 λιρών. Αν και στην αρχή η φωτογραφία είχε τραβηχτεί για ιδιωτική χρήση, τελικά εστάλη στον διεθνή διαγωνισμό. Μάλιστα, επελέγει ανώνυμα ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 2.401 επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Τα ευρωπα'ι'κά μέσα ενημέρωσης μιλούν με ιδιαίτερα επικριτικούς χαρακτηρισμούς για το έργο του φωτογράφου. Μάλιστα, η εφημερίδα Guardian σε σχετικό της άρθρο χαρακτηρίζει τη φωτογραφία ως “κάτι ανάμεσα σε πορνογραφία ηδονοβλεψία”.

Ποια είναι η άποψή σου;

tlife.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry