Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ EUROVOICE ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΜΑΡΛΑΙΝ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τελικά τα προγνωστικά βγήκαν σωστά και η Κύπρος μας κατάφρε να κερδίσει τον πρώτο διαγωνισμό Eurovoice. Όπως όλα έδειχναν από την αρχή η Κύπρος ήταν πρώτη, έτσι λοιπόν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο τεχνικό μέρος η Φλώρα Θεοδώρου και το συγκρότημα  The secrets κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό και να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους.
Τους νικητές ανακοίνωνσαν οι Pamela Anderson και Enrique Inglesias. Ενώ η Ελλάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Όμως η νίκη ήταν διπλή καθώς στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Μαρλέν Αγγελίδου, η οποία εκπροσωπούσε την Αγγλία.
Η Φλώρα Θεοδώρου και το συγκρότημα  The secrets, παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό και να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους. Η ανάδειξη των νικητών ήρθε δια στόματος της Pamela Anderson και του Enrique Inglesias. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η τελική ψηφοφορία από την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Δείτε τη συμμετοχή της Κύπρου... ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΠΡΟΣ!

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε στη σκηνή του Αθηνών Αρένα η Φλώρα Θεοδώρου με το συγκρότημα “ The Secret”, που εκπροσωπούν την Κύπρο, πριν λίγα λεπτά. Αν και ξεκίνησαν δυναμικά μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του κομματιού “In the Arms of my angel” με το οποίο εκπροσωπούν την Κύπρο, παρουσιάστηκε το πρώτο τεχνικό πρόβλημα το οποίο αφορούσε στον ήχο με αποτέλεσμα η Φλώρα Θεοδώρου να βγάλει το ακουστικό δείχνοντας έτσι ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό. Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια και το συγκρότημα συνέχισαν κανονικά κλείνοντας εντυπωσιακά την παρουσία τους στον πρώτο διαγωνισμό eurovoice που διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τεντζεράκης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Eurovoice με το τραγούδι "Τι παραπάνο" και κατάφερε να έρθει στην τέταρτη θέση. Ο τραγοδιστής μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε στο gossip-tv.gr: "Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και ελπιζω να είναι και οι Έλληνες ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και δίνω τα συγχρητήριά μου στην Φλώρα που κατάφερε να κερδίσει"

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry