Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Βρήκαν νεογέννητο μωρό στην τουαλέτα αεροπλάνου!!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν τα συνεργεία καθαριότητας όταν βρήκαν το μωράκι σε σακκούλα σκουπιιδών. Η είδηση έχει σοκάρει τον κόσμο για την πρωτοφανή αδιαφορία των γονέων.

Το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους της Gulf Air, το οποίο προσγειώθηκε στις Φιλιππίνες προερχόμενο από το Μπαχρέιν .


Το βρέφος ήταν τυλιγμένο με χαρτί και είχε ακόμη αίμα πάνω του όταν το βρήκαν τα συνεργεία καθαριότητας. Η σακούλα σκουπιδιών βρισκόταν σε μία από τις τουαλέτες του αεροσκάφους της Gulf Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπαχρέιν-Μανίλα. Οπως είπε αξιωματικός ασφαλείας του αεροδρομίου παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα των σκουπιδιών.

"Εξεπλάγην που ζούσε το βρέφος. Δεν έκλαιγε καθόλου", είπε ο ίδιος.

Η ιατρική ομάδα του αεροδρομίου εξέτασε αμέσως το βρέφος ενώ οι υπάλληλοι του αγόρασαν γάλα και ρούχα. Μάλιστα θα το βαφτίσουν "Τζόρτζ Φράνσις" από τον κωδικό πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Gulf Air (GF).

"Το βρέφος είναι υγιές και σε καλή κατάσταση", είπε γιατρός του αεροδρομίου.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους, η οποία μπορεί να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για εγκατάλειψη τέκνου.

NewsIt

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry