Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σεξ για 120 $ από σύζυγο πολιτικού!!!



Σάλος έχει ξεσπάσει στην Μεγάλη Βρετάνια με την γυναίκα πολίτικου του κυβερνώντος  κόμματος η οποία εκπορνευόταν σε διαφορές αίθουσες μασάζ.


Σε κλάματα ξέσπασε ο 53χρονος, συντηρητικός πολίτικος,  Μάικ Γούεδελει ο οποίος αγωνίστηκε στο πλευρό του Ντέιβιντ Κάμερον στη διάρκεια των τελευταίων εκλογών όταν έμαθε ότι η πρώην γυναίκα του, Κάρλα, εκδιδόταν για 120 δολάρια την ώρα.

Η Μάικ τόνισε στην εφημερίδα ότι δεν είχε ιδέα ότι η 39χρονη Βραζιλιάνα σύζυγος του είχε εργαστεί σε  τρεις αίθουσες μασάζ με τα ψευδώνυμα Bea, Adriana και Bianca.




Η Κάρλα  πιάστηκε από κρυφή  κάμερα ενώ  έκανε στριπτίζ σε μυστικό ρεπόρτερ της  εφημερίδας το περασμένο  Σαββατοκύριακο.

Όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ αν την ενοχλούσε που  πωλούσε  το σώμα της, εκείνη απάντησε "Μου αρέσει εδώ. Έχει  ωραίους  πελάτες, καλούς  ανθρώπους, είναι ωραίο μέρος και έχει  καλά χρήματα."

Ο Βρετανός πολιτικός τόνισε στην εφημερίδα "Είμαι ακόμα πολύ συγκλονισμένος από την είδηση."Μπορώ αν χρειαστεί να αποδείξω ότι είχαμε χωρίσει από τον περασμένο Φεβρουάριο".



Ο Μάικ συνάντησε τη γυναίκα του σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο πριν από 10 χρόνια,. Τον περασμένο  Φεβρουάριο είχαν χωρίσει αλλά παρέμεναν πολύ καλοί φίλοι.
http://news247.gr/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry