Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Παρέλαση των εραστών... της Carla Bruni !!!Ένα βιβλίο με θέμα τη μυστική ζωή και τους εραστές της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, πρόκειται να εκδοθεί αυτό το μήνα.
Οι δικηγόροι της τρίτης συζύγου του Νικολά Σαρκοζί, προσπαθούν να το εμποδίσουν, την ώρα που οι πληροφορίες γι' αυτό είναι λίγες, καθώς οι εκδότες του τηρούν σιγή ιχθύος.Ο συγγραφέας του βιβλίου, Μπεσμα Λαχούρι, δήλωσε ότι πρόκειται για μια ιστορία γύρω από τις περιπέτειες μιας γυναίκας με εμμονή στον πλούτο και τη φήμη. Μια αμερόληπτη ματιά στη ζωή ενός μοντέλου παγκόσμιας εμβέλειας, τραγουδίστριας και πρώτης κυρίας.Ο Λαχούρι, ο οποίος έγινε διάσημος γράφοντας μια βιογραφία για τον ποδοσφαιριστή Ζινεντίν Ζιντάν, κρύβεται και άνδρες της ασφάλειάς του ανέφεραν ότι προσπαθεί να προστατέψει τη δουλειά του.

Το βιβλίο αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι γνωστό ότι η ζωή της νυν πρώτης κυρίας υπήρξε πολυτάραχη.

http://papatzides.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry