Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ποδηλατοταξί απέκτησε η Λεμεσός!

Δέκα ποδηλατοταξί έκαναν την εμφάνιση τους το πρωί στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, στέλνοντας το μήνυμα για ένα διαφορετικό και πιο φιλικό στο περιβάλλον μέσο μεταφοράς.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σε συνεργασία με το Δήμο Γερμασόγειας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Οπως είπε ο βουλευτής του Κινήματος Γιώργος Περδίκης ''στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ιδέα των ποδηλατοταξί, μια εναλλακτική μέθοδο για την κυκλοφορία των πολιτών μέσα στις πόλεις για να έχουμε πιο όμορφες και ανθρώπινες πόλεις''.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης δήλωσε πως ''πρέπει εδώ και τώρα ο κόσμος και γενικά οι πολίτες να μάθουν να χρησιμοποιούν, εκεί και όπου μπορούν, αυτά τα ποδήλατα, όπως και τα συνηθισμένα ποδήλατα''. Πρόσθεσε πως ο ίδιος προτίθεται ως Δήμαρχος να αγοράσει ένα από αυτά τα ποδηλατοταξί.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry