Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Επένδυση €300 εκ. στη Γεροσκήπου

Ανάπτυξη μαμούθ στην καρδιά της Γεροσκήπου το κόστος της οποίας θα ανέλθει στα €300 εκ. βρίσκεται πολύ κοντά στην έναρξη της. Ο λόγος για το project Elea Estate το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό περί τα μέσα Οκτωβρίου του 2010. Η ανάπτυξη, σε πρώτο στάδιο περιλαμβάνει γήπεδο γκολφ 18 τρυπών σχεδιασμένο από τον διάσημο στον τομέα Sir Nick Faldo, υπηρεσίες εκπαίδευσης (ακαδημίες γκολφ) και σύγχρονο clubhouse 2,260 τ.μ. (επιπλέον 1963 τ.μ. υπόγειοι χώροι στάθμευσης) το οποίο θα προσφέρει φαγητό από βραβευμένους σεφ σε ποικιλία εστιατορίων που θα υπάρχουν. Περιλαμβάνει επίσης ειδικούς χώρους για σάουνα αλλά και μεγάλο conference room το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει αρκετές εκδηλώσεις όπως γάμους και άλλα events.


Σε δεύτερο στάδιο και συγκεκριμένα εντός του πρώτου εξαμήνου του 2011 υπολογίζεται να ξεκινήσουν και οι πωλήσεις πολυτελών κατοικιών της ανάπτυξης. Συγκεκριμένα υπολογίζεται να γίνουν σε διάφορα στάδια συνολικά 350 οικιστικές μονάδες οι οποίες θα περιλαμβάνουν βίλες πολυτελείας 3-5 υπνοδωματίων και διώροφες μεζονέτες 2-3 υπνοδωματίων.

Επιπρόσθετα εντός του 2012 προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί και η κατασκευή πολυτελούς boutique hotel 5 αστέρων χωρητικότητας 80 περίπου κλινών αλλά και ενός χωριού το οποίο θα περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα.

Το Eléa Resort απέχει 4km από την πόλη της Πάφου και 8km από το διεθνή αερολιμένα της πόλης. Για κάποιον που θα ταξιδέψει από Λεμεσό θα του πάρει περίπου 45 λεπτά να βρεθεί εκεί , ενώ περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά θα χρειαστεί κάποιος που θα ταξιδέψει από Λευκωσία και Λάρνακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάπτυξη γίνεται με πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον καθώς ακολουθήθηκε ένα πλήρες οικολογικό σχέδιο από την κατασκευάστρια εταιρεία. Οι διαδικασίες ανέγερσης ξεκίνησαν από τον Απρίλη του 2007 υπό την φροντίδα του διεθνώς αναγνωρισμένου Southern Golf.

Τέλος, η  κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Eliades Anatolikon Leisure Resorts Limited με έδρα τη Λευκωσία. Όσον αφορά στη μετοχική δομή του όλου project το 55% ανήκει στο Κύπριο επιχειρηματία Ζήνωνα Ηλιάδη, το 25% στην αγγλική εταιρεία CCA, το 10% στη Δήμητρα Επενδυτική, ενώ από 5% κατέχουν η εταιρεία Louis και η εταιρεία GCC.

http://www.sigmalive.com/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry