Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκλονιστικό δίλημμα μιας μάνας: Πνίγονταν τα δυο της παιδιά και έπρεπε να διαλέξει ποιο θα σώσει!!

Μερικές φορές η ζωή βάζει ένα τραγικό προσωπείο, φέρνοντας τον άνθρωπο στα όρια του. Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στην θέση μιας 39χρονης βρετανίδας που αντιμετώπισε το πιο σκληρό δίλημμα μιας μάνας.

Η Ρέιτσελ Έντουαρντς από το Lincolnshire της Αγγλίας ήταν μητέρα 2 παιδιών,
ενός 16χρονου αγοριού και μιας 2χρονης κόρης, ενώ κυοφορεί το τρίτο της παιδί στον 6 μήνα κύησης.

Στις 19 Αυγούστου οδηγούσε το αυτοκίνητό της έχοντας μαζί της τα δύο παιδιά και δυο φίλους του 16χρονου γιου της. Στη διαδρομή έγινε ατύχημα και το αυτοκίνητο έπεσε σε μια μεγάλη τρύπα του δρόμου, βρέθηκε σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια έπεσε ολόκληρο μέσα στο νερό.

Προκλήθηκε πανικος από τα παιδιά. Οι φίλοι του 16χρονου κατάφεραν να ανέβουν στην επιφάνεια. Ο γιος και η κόρη της Ρέιτσελ όμως εγκλωβίστηκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Η μάνα πήρε μια ανάσα στην επιφάνεια και βούτηξε πάλι στο νερό για να σώσει τα παιδά της.

Μόλις είδε και τα δύο να πνίγονται έπρεπε να διαλέξει. Και έπρεπε να διαλέξει γρήγορα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τα πιο τραγικά δευτερόλεπτα που θα μπορούσε ποτέ να ζήσει μία μάνα.

Η Ρέιτσελ άρπαξε την Ιζαμπέλα, σχεδόν ενστικτωδώς. Τον Τζακ δεν τον πρόλαβε… Όταν γύρισε για να τον βγάλει από το αυτοκίνητο, ήταν ήδη αργά.

«Κάθε λεπτό από εκείνη τη μέρα σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει για να σώσω και τα δύο μου παιδιά». Ανοίγοντας την καρδιά της, η Ρέιτσελ εξομολογήθηκε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να συνέλθει από αυτό που έζησε. Η τελευταία της ανάμνηση από τον γιο της ήταν την στιγμή που το αυτοκίνητο βυθιζόταν: Εκείνος την κράτησε από τους ώμους για να την προστατεύσει από το να χτυπήσει!

Τώρα η Ρέιτσελ περιμένει τη γέννηση του τρίτου της παιδιού. Θα είναι αγόρι και θα γεννηθεί στις 21 Νοεμβρίου, τρεις μέρες μετά τα γενέθλια του Τζακ.

Πηγή: newsit.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry