Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωγή – μαμούθ καταθέτει η Ελένη Μενεγάκη !!!

Ποιοι έκαναν έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη ; Γιατί αποφάσισε να τους πάει στα δικαστήρια ;Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε απο τις καλοκαιρινές διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη… Με άγριες διαθέσεις οι οποίες θα την οδηγήσουν μέχρι και στην είσοδο της Ευελπίδων !


Ποιοι έχουν κάνει ,όμως ,έξαλλη την Ελένη; Ποιοι την έχουν ενοχλήσει; Η γνωστή παρουσιάστρια είναι σφόδρα ενοχλημένη από την διοίκηση του περιοδικού «Ciao», το οποίο προχώρησε στην δημοσίευση δικών της φωτογραφιών στις οποίες ήταν μαζί με τα παιδιά της, χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιηθεί μωσαικό ,για να καλυφθούν τα πρόσωπά τους.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την Ελένη απο τις βουτιές που έκανε μαζί με τις κόρες της Βαλέρια και Λάουρα στην Κάρυστο ,χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως επεξεργασία, έτσι ώστε να προφυλαχτούν τα πρόσωπα των δύο παιδιών της.
Το γεγονός εξόργισε τόσο την Ελένη, που αποφάσισε και κατέθεσε αγωγή – μαμούθ εναντίον του περιοδικού, ζητώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως χρηματική αποζημίωση.

Η Ελένη έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό μέσα απο επιστολές της, πως δεν θέλει να δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών της όχι μόνο χωρίς μωσαικό, αλλά και με …μωσαικό ,κάτι που απ΄΄ότι φαίνεται εκ των πραγμάτων κάποιοι δεν το πήραν και τόσο τις μετρητοίς.

Αποτέλεσμα; Η Ελένη αποφάσισε να κάνει πράξη την απόφασή της πως κάθε φορά που δεν εισακούγεται θα βρίσκει το δίκιο της στα δικαστήρια και έτσι αποφάσισε με το εβδομαδιαίο περιοδικό να κλείσει ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες και σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «T-Life» , η δικάσιμος ορίστικε για τις 15 Οκτωβρίου.

NewsIt.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry