Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOCUS




Επιχειρώντας να πλήξει το κύρος της χώρας μας, αλλά και ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού, το εβδομαδιαίο περιοδικό εμφανίζει το άγαλμα, σε φωτογραφικό μοντάζ, ντυμένο από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία.Το φωτογραφικό μοντάζ συνοδεύεται από τον κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο: «Οι Eλληνες μας στερούν τα χρήματά μας και «Tι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία;».Στην ιστοσελίδα του περιοδικού με το κακόγουστο δημοσίευμα που κινείται στα όρια του ρατσισμού, παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο ένα ζευγάρι Γερμανών δηλώνουν ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του Νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων.

Αυτοί που ούτε καν δεν μπήκαν φυλακή για τα εγκλήματά που έκαναν στην Ελλάδα στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (Καλάβρυτα, Κάνδανος κ.α.), και ούτε έδωσαν τις πολεμικές αποζημιώσεις (γύρω στα 70 δις δολλάρια, έχουν επιδικαστεί από δικαστήρια και δεν τα δίνουν), παρουσιάζονται ως... έντιμοι, και προκαλούν με ρατσιστικά εξώφυλλα! Αντί διαμαρτυρίας, τους επιστρέφω το εξώφυλλο, διορθωμένο, όπως θα έπρεπε να το δουν πάρα πολλοί Ευρωπαίοι, και όχι μόνο!

Πηγή: http://apokalipsis999.blogspot.com

Η ελληνική απάντηση:

 

  




Πηγή :http://treloKouneli.blogspot.com
          http://papatzides.blogspot.com

buzz it!

3 σχόλια:

hackaday είπε...

δες και εδώ:
http://hackaday-thema.blogspot.com

ianjerry είπε...

Τρομερές είναι...
Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω?

hackaday είπε...

Ελεύθερα.

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry