Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Σε Βενετία μετατράπηκε η Κάτω Πάφος

Σε λίμνη μετατράπηκε το πρωί παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου από τις δυνατές βροχοπτώσεις που έπεφταν σήμερα στην Πάφο. Πλημμύρισαν καταστήματα και άλλα υποστατικά με τους ιδιοκτήτες τους να επιρρίπτουν ευθύνες στο δήμο Πάφου για τον τρόπο που έγινε η ανάπλαση στην περιοχή.
Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές, καταιγίδες, χαλαζόπτωση και δυνατούς ανέμους επικρατούσαν από το πρωί στην Πάφο. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ήταν να πλημμυρίσουν δρόμοι και μαγαζιά σε αρκετές περιοχές της πόλης. Το παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου έμοιαζε με Βενετία, μιας και τα νερά που κατέβαιναν προς τη θάλασσα ήταν τόσο ορμητικά, που κατέληγαν σε μαγαζιά και άλλα υποστατικά.
Αρκετά σημεία του παραλιακού μετώπου έγιναν απροσπέλαστα λόγω της υψηλής στάθμης του νερού. Μαθητές σχολείου που βρίσκονταν στην Κάτω Πάφο εκδρομή, εγκλωβίστηκαν. Καταστηματάρχες και κάτοικοι της Κάτω Πάφου εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση προς το Δήμο Πάφου για τον τρόπο που έγινε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, κάνοντας λόγω για κακοτεχνίες στο έργο αυτό.
Ο δήμος Πάφου ανταποκρίθηκε άμεσα στα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία και έδωσε τη δική του εκδοχή για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.
Δήλωση, Μάκης Ρουσής, αντιδήμαρχος δήμου Πάφου
Μικροπροβλήματα από τις βροχοπτώσεις σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές της Πάφου.


Πηγή: http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry