Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη: "Τώρα τραβάω σε όλα μια κόκκινη γραμμή"

 Μπορεί η Νατάσσα Θεοδωρίδου να ήταν back stage κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και να παρακολουθούσε την φίλη της, τα τραγούδια της όμως που ακούστηκαν στην εκπομπή συγκίνησαν την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε play back με την φωνή της Νατάσσας, δύο τραγούδια της… Το αγαπημένο της παρουσιάστριας «Κόκκινη γραμμή», την έκανε να βουρκώσει. Όσο κι αν ο Νίκος Μουτσινάς, προσπαθούσε να κάνει χιούμορ για να γελάσει, η Ελένη ακούγοντας «…τώρα λοιπόν τραβάω σε όλα μια κόκκινη γραμμή…» συγκρατήθηκε πολύ για μην βάλει τα κλάματα, γι΄ αυτό σηκώθηκε και έδωσε ένα φιλί στην φίλη της, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια. Δύσκολη στιγμή on air όμως ήταν και η σύνδεση με παιδίατρο.

Η Ελένη μόλις προλόγισε τον γιατρό,
έσκυψε το κεφάλι, έβαλε το χέρι της μπροστά και άρχισε να κλαίει και να γελάει μαζί. Αμέσως παρακάλεσε να «πέσουν» διαφημίσει αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα. «Το κεφάλι μου… εκτάκτως πάω τώρα σε διαφήμιση με συγχωρείτε γιατρέ… Συγγνώμη απ΄ όλους…», είπε η παρουσιάστρια και πήγαν σε break. Η σημερινή εκπομπή ήταν σίγουρα πολύ πιο δύσκολη για την Ελένη από την χθεσινή…
Χωρίς μαύρα ρούχα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, φορώντας όμως πάντα την βέρα της. Μπορεί να μην ήταν τόσο μελαγχολική όσο χθες, συνεχίζει όμως να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ευχαρίστησε πολλές φορές τον Νίκο Μουτσινά που βρισκόταν στην εκπομπή και της ανέβασε, όσο μπορούσε, την διάθεση, ενώ τον κάλεσε στο σπίτι της το Σαββατοκύριακο… Στο πλατό της εκπομπής έβαλε όμως την αδερφή του Γιάννη Λάτσιου, λέγοντας:

«Αγλαΐα βοήθεια δεν μπορώ… Ζαλίζομαι κιόλας, μπες να συνεχίσεις δεν με κρατάνε τα πόδια μου …Από το σόι είσαι…»

Η Αγλαΐα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας και την στηρίζει, ενώ καταβάλει προσπάθειες να τους τα ξανά βρει με τον αδερφό της. Στα παρασκήνια, όμως, ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία όλες αυτές τις ημέρες είναι δίπλα στην κουμπάρα και κολλητή της φίλη. Η Ελένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής βγήκε για λίγο από το πλατό και φίλησε on air την καλή της φίλη. Η τραγουδίστρια περνάει πολλές ώρες την ημέρα με την παρουσιάστρια και συζητάνε όλα όσα απασχολούν την Ελένη, της δίνει συμβουλές, ενώ προσπαθεί να την πείσει να μην χαλάσει τον γάμο της. Οι τηλεθεατές, που «ακολουθούν» όλα αυτά τα χρόνια την Ελένη, και σε αυτή την δύσκολη στιγμή είναι δίπλα της, στέλνοντάς της πολλά e-mails.

Χθες η παρουσιάστρια έλαβε 3.500 μηνύματα συμπαράστασης από τους τηλεθεατές, και τους ευχαρίστησε μέσα από την εκπομπή της. Όσο για τα μηχανάκια της AGB, χθες πήραν «φωτιά», αφού η εκπομπή πέτυχε τηλεθέαση κατά μέσο όρο 39,1%, ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε το 51,5 %.

Zougla.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry