Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πάπας στην Πάφο
Τον ερχόμενο Ιούνιο ο επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας θα επισκεφτεί την Πάφο. Το γεγονός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στην επαρχία.
Ήδη, τουριστικοί πράκτορες του εξωτερικού δείχνουν ενδιαφέρον για την προετοιμασία εκδρομών την περίοδο, που ο Πάπας θα βρίσκεται στην Πάφο.
Για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην Πάφο εργάζονται συστηματικά τα τελευταία χρόνια τουριστικοί παράγοντες και πράκτορες της Επαρχίας. Η επισημοποίηση της έλευσης του Παπά την 1η Ιουνίου
στην Πάφο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ένταξη του κλάδου αυτού της τουριστικής βιομηχανίας στην καθημερινότητα των φορέων με τον τουρισμό.
Με την ευκαιρία της έλευσης στην Πάφο του επικεφαλής της Καθολικής εκκλησίας, φορείς του εξωτερικού έχουν έρθει σε επαφή με ταξιδιωτικούς πράκτορες και παράγοντες της Πάφου, με σκοπό την προετοιμασία σχετικών εκδρομών για την περίοδο εκείνη. Ο συνδυασμός ξεκούρασης και προσκυνήματος, φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τις τουριστικές Αρχές της Πάφου.
Πάντως, τα μηνύματα που φτάνουν στην Πάφο από οργανωτές ταξιδιών μεσογειακών χωρών που έχουν να κάνουν με τον θρησκευτικό τουρισμό, είναι θετικά για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μια τέτοια εξέλιξη θα δώσει άλλη πνοή στην τουριστική βιομηχανία της επαρχίας που τα τελευταία χρόνια δέχεται μεγάλο πλήγμα.

http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry