Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Δεν αντιλήφθηκε ότι την είχαν μαχαιρώσει
Σοκ προκαλεί η ιστορία της 22χρονης Τζούλια Πόποβα, από τη Μόσχα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης με μαχαίρι, καθώς γυρνώντας από τη δουλειά της πήγαινε προς το σπίτι των γονιών της.

Οι δράστες τής έκλεψαν την τσάντα, αλλά η 22χρονη αντιστάθηκε και ανάγκασε τον έναν από αυτούς να βγάλει ένα κουζινομάχαιρο που κρατούσε και να το καρφώσει με δύναμη στον σβέρκο της.

Τρομοκρατημένη και με την αδρεναλίνη να έχει γεμίσει τις φλέβες της από το σοκ που πέρασε, η Τζούλια περπάτησε μέχρι το σπίτι των γονιών της, που ήταν πολύ κοντά από το σημείο της επίθεσης, χωρία κανείς περαστικός να αντιληφθεί τι είχε συμβεί ή να δει το μαχαίρι καρφωμένο επάνω της.

Το απίστευτο είναι πως ούτε η ίδια αντιλήφθηκε ότι την είχαν μαχαιρώσει! Μόλις μπήκε στο σπίτι οι γονείς της είδαν το μαχαίρι καρφωμένο επάνω της και πάγωσαν. Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι χειρουργοί αφαίρεσαν τη λεπίδα από το σβέρκο της 22χρονης.

Όπως είπαν οι γιατροί, το μαχαίρι είχε σφηνωθεί ελάχιστα εκατοστά δεξιά από την σπονδυλική της στήλη, ενώ σαν από θαύμα δεν είχε χτυπήσει και κανένα νεύρο.

Δικαιολόγησαν την απουσία πόνου στο γεγονός ότι η Τζούλια υπέστη τόσο μεγάλο σοκ από την επίθεση που η αδρεναλίνη στο αίμα της την έκανε να μη νιώθει τίποτα!

Zougla.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry