Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Άνοιξαν τα πρατήρια καυσίμων οι βενζινοπώλες

 Την χρυσή τομή βρήκαν Υπουργείο Εμπορίου, πρατηριούχοι και εταιρείες πετρελαιοειδών, με αποτέλεσμα τα πρατήρια πώλησης καυσίμων να ανοίξουν ύστερα από δύο μέρες ταλαιπωρίας για τους καταναλωτές. Σε δηλώσεις ύστερα από διαβουλεύσεις στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τόσο ο αρμόδιος υπουργός, Αντώνης Πασχαλίδης, όσο και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων, Στέφανος Στεφάνου, ανέφεραν ότι οι τιμές πώλησης των καυσίμων θα είναι αυτές που καθορίστηκαν από το υπουργικό διάταγμα, εκφράζοντας λύπη για την ταλαιπωρία που υπέστη το κοινό.
Ο κ. Πασχαλίδης ανέφερε ότι το Υπουργείο θα εξετάσει τα νέα στοιχεία για τις αφίξεις φορτίων καυσίμων και θα εκδώσει ανακοίνωση αύριο η οποία ''μπορεί να διαφοροποιεί το πλαφόν''.
Τόνισε ακόμη ότι το Υπουργείο τροχοδρόμησε τις διαδικασίες για θέσπιση νόμου το οποίο να ρυθμίζει τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα των καυσίμων, αλλά και να επιτρέπει στο Υπουργείο να καθορίζει ανώτατες τιμές χονδρικής πώλησης.


http://filoksenos.blogspot.com/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry