Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

29-7-2011, Λεμεσός-Λευκωσία

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή αυτοκινητοπομπή από την Λεμεσό προς το Προεδρικό Μέγαρο από αφυπνησμένους πολίτες που ήθελαν με αυτό τον τρόπο να ξυπνήσουν και άλλους συμπατριώτες μας σχετικά με το αίτημα της μεγαλύτερης μερίδας του λαού για τιμωρία των πραγματικών ενόχων για το "ατύχημα" στο Μαρί .

Η πομπή ξεκίνησε στις 20:30 και κατέληξε στον προορισμό στις 21:40. Οι λιγοστοί συμπατριώτες μας από όλη την Κύπρο που περίμεναν την αυτοκινητοπομπή υποδέκτηκαν τους αφυπνησθέντες από την Λεμεσό με θέρμη.

Εκεί άνοιξε το μικρόφωνο, όπως κάθε βράδυ, για να εκφράσει το κοινό τις απόψεις του.

Η θέρμη του λαού της Κύπρου για δικαίωση των ηρώων μας θα μας στέλνει κάθε μέρα στις πλατείες και αυτό που ελπίζουμε είναι να ξυπνήσουν και άλλοι συμπατριώτες μας, να σηκωθούν από τους καναπέδες και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας, χωρίς κομματικές κορώνες, για τιμωρία των πραγματικών πολιτικών ενόχων.

Για άλλη μία φορά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Αστυνομική Δύναμη Κύπρου που μας προσέχει και προστατεύει σε όλες μας τις δραστηριότητες (πεζοπορείες, αυτοκινητοπομπές κ.λ.π).





















buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry