Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

25-7-2011, Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία



Πραγματοποιήθηκε στις 25/7 στην Λευκωσία η καθιερωμένη πια (κάθε Δευτέρα) Παγκύπρια συγκέντρωση των αφυπνισμένων Κυπρίων στον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού.

Η εκδήλωση άρχισε με τραγούδια από τον Ζακ Στεφάνου που δήλωσε ότι η παρουσία του ήταν καρμική αφού λίγες μέρες πριν από την μοιραία μέρα στο Μαρί, ο Χρίστος Χριστοφόρου άφησε μία σημείωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει τον καλιτέχνη. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβηκε ποτέ χάρη στην ανευθυνότητα κάποιων. Ετσι ως φόρο τιμής προς τους ήρωές μας ήρθε στην εκδήλωση και τραγούδησε για τα παιδιά της Κύπρου.

Αμέσως μετά άρχισε συλλογή υπογραφών για να απαιτήσουμε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αισίως έφτασαν τις 8,000 χιλιάδες αλλά χρειάζοντε πολλές ακόμη για να επιτευχθεί ο σκοπός. Όσοι ενδιαφέροντε για να υπογράψουν, μπορούν να το κάνουν στο Προεδρικό κάθε βράδυ ή μπορούν να βρούνε τις φόρμες στην διεύθυνση www.kyprioiaganaktismenoi.com .

Ακολούθως μίλησαν οι πολίτες και εξέφρασαν τις ιδέες τους σε σχέση με διάφορα θέματα, έχοντας ως κύριο θέμα τους την τιμωρία των οποιωνδήποτε ενόχων για το έγκλημα στο Μαρί.

Η εκδήλωση έληξε ομαλά και ανανεώθηκε η παγκύπρια συνάντησή μας για τις Δευτέρες που θα ακολουθήσουν. Καθημερινά όμως θα γίνονται οι τοπικές συναντήσεις στο Προεδρικό και την πλατεία Διοικητηρίου στην Λεμεσό.
















buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry