Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η οθόνη του iPhone 4 σπάει 82% περισσότερο από το iPhone 3GS...



Με δείγμα 20.000 κινητών η SquareTrade ισχυρίζεται ότι οι ιδιοκτήτες iPhone 4 αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη 82% περισσότερο σε σύγκριση με τους κατόχους iPhone 3GS.
Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο ρυθμός αναφοράς προβλημάτων για τους κατόχους iPhone 4 είναι αυξημένος κατά 68% σε σύγκριση με το ιPhone 3GS και περίπου το 15.5% των κατόχων iPhone 4 θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα μέσα σε ένα χρόνο από την στιγμή της αγοράς του νέου κινητού.

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος αλλά αν οι ισχυρισμοί της SquareTrade έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν αναφέρονται σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών με υψηλό κίνδυνο καταστροφής των κινητών τους ή σε ένα μικρό ποσοστό προβλημάτων που δείχνει να αυξάνεται σημαντικά, το iPhone 4 μόλις απέκτησε μια ακόμα μελανή κηλίδα στο όνομα του. Πρώτα η κεραία, μετά το θέμα με τις θήκες και τώρα η οθόνη;

Ο Steve είχε αναφέρει στο έκτακτο press event σχετικά με το Antennagate νούμερα που έδειχναν ότι η Apple είχε σημαντικά λιγότερους δυσαρεστημένους πελάτες (εκείνη την περίοδο) σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο iPhone. Τώρα η SquareTrade δηλώνει ότι στην δική της έρευνα, όχι μόνο τα ποσοστά είναι δυσμενέστερα για όσους επιλέξουν iPhone 4 αλλά όλο και κάτι θα πάει στραβά με την οθόνη.

http://www.pestaola.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry