Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Gay σκάνδαλο: ο πρίγκιπας Κάρολος είχε 3 εραστές...

Στο προσκήνιο επανέρχονται οι φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρίγκιπα Καρόλου, καθώς περιοδικό επικαλείται την νυν σύντροφό του, Καμίλα και υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και υπηρέτης του Μπάκιγχαμ!
«Η Καμίλα εκθέτει την διπλή ζωή του. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι», αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού «Globe», που κάνει λόγο για τους τρεις εραστές του, επικαλούμενο «ομολογία» της συντρόφου του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καμίλα δήλωσε απερίφραστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι ομοφυλόφιλος, ενώ ο γάμος του με την Νταϊάνα και τα δύο παιδιά ήταν απλά για... ξεκάρφωμα! Μάλιστα, το περιοδικό αποδίδει στην ομοφυλοφιλία του πρίγκιπα τις εξωσυζυγικές σχέσεις της Νταϊάνα, ενώ η μπάλα παίρνει και την Καμίλα, καθώς αναφέρεται πως ο Κάρολος την επέλεξε παρά την ασχήμια της για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου! Προς το παρόν, από τα ανάκτορα δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα. Οι σεξουαλικές επιλογές του Καρόλου έχουν απασχολήσει κατά καιρούς όλα τα βρετανικά έντυπα, με τον μεγαλύτερο σάλο να χρονολογείται το 2003: τότε, πρώην μπάτλερ του Μπάκιγχαμ υποστήριξε ότι είχε γίνει μάρτυρας ενός «άσεμνου επεισοδίου» στο οποίο συμμετείχε και μέλος της βασιλικής οικογένειας, «φωτογραφίζοντας» τον πρίγκιπα!
 Πηγή: star

P.S: "Τέτοιον άντρα τέτοιον άντρα, τύφλα να έχει η κάμα σούτρα και η τάντρα,
        Τέτοιον άντρα τέτοιον άντρα, θα πουλήσω κι τα γίδια κι τη μάντρα."
        Μιλιωκας

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry