Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Cheryl Cole: Μου είχαν δώσει μόνο 24 ώρες ζωής!

Η Cheryl Cole, η 27χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος Girls Aloud, δήλωσε σε συνέντευξή της στον Piers Morgan ότι άρχισε να ετοιμάζει την διαθήκη της όταν της ανακοίνωσαν πως κινδυνεύει να πεθάνει από ελονοσία.


Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης, η τραγουδίστρια και κριτής στο Βρετανικό X Factor, αποκάλυψε για πρώτη φορά όλο το ιστορικό της ασθένειας της. Στις 3 Ιουλίου του 2010 μπαίνει στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπιστώνουν ότι πάσχει από Μαλάρια (Ελονοσία). Όπως υποστηρίζει η Cole πιθανότατα να την κόλλησε στο ταξίδι που έκανε λίγες μέρες πριν για φωτογράφηση στην Τανζανία, καθώς τότε διαπίστωσε και τα πρώτα σημάδια της ίωσης, περιγράφοντας τα ως το «χειρότερο hangover”.

«Μου είχαν δώσει μόνο 24 ώρες ζωής» είπε δακρυσμένη η Cole. Και συνεχίζει «Είχα αρχίσει να σκέφτομαι την διαθήκη μου και πως θα έπρεπε να μοιράσω την περιουσία μου. Πίστευα πως θα πεθάνω. Πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω. Το μόνο που ήθελα ήταν να πεθάνω γρήγορα γιατί πονούσα πάρα πολύ.»

Καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, για την εκπομπή «Piers Morgan’s Life Stories», στο πλατό βρισκόταν και της συμπαραστεκόταν η μητέρα της Joan, αλλά και δυο κοπέλες από το συγκρότημα η Kimberley Walsh και η Nicola Roberts, καμία από τις οποίες δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Εκτός από το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, η Cole, μίλησε επίσης για τον πρώην σύζυγο της, ποδοσφαιριστή της Chelsea και της Εθνικής Αγγλίας, Ashley Cole. Αν και το διαζύγιο βγήκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο η νεαρή τραγουδίστρια λέει για τον Ashley: «Το αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Εύχομαι να μπορούμε να μείνουμε έστω φίλοι».

Τέλος, μίλησε και για τον συνάδελφο της κριτή στο X Factor Simon Cowell, για τον οποίο έχει να πει μόνο τα καλύτερα λόγια. Ο «σκληρός» κριτής του Βρετανικού talent show είναι για την Cole ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Η νεαρή pop star δηλώνει πως μερικές φορές αισθάνεται παγιδευμένη από την δημοσιότητα και αυτό που της λείπει πιο πολύ είναι η ζωή της σαν μια «συνηθισμένη κοπέλα».

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry