Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πωλείται διαμέρισμα στην καρδιά της ιταλικής πρωτεύουσας, στην αυλή του Μπερλουσκόνι!!

Πωλείται διαμέρισμα στην καρδιά της Ρώμης, ακριβώς πίσω από την οικία του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τιμή ευκαιρία: 50.000 ευρώ. Εμβαδό: μόλις 05 τετραγωνικά μέτρα.

Κανονικά, δεδομένων των διαστάσεών του, ο συγκεκριμένος χώρος θα αποτελούσε μεγάλη ντουλάπα ή απλώς μικρό δωμάτιο εντός μιας μεγαλύτερης κατοικίας. Έλα όμως που τα εν λόγω πέντε τετραγωνικά είναι ολόκληρη η κατοικία. Έχει χαρακτηριστεί «το μικρότερο διαμέρισμα στον κόσμο» και μάλλον όχι άδικα.

Βρίσκεται στην καρδιά της ιταλικής πρωτεύουσας, ακριβώς πίσω από την οικία του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και στα μόλις πέντε τετραγωνικά του μέτρα, διαθέτει ντουζιέρα, νεροχύτη και τουαλέτα. Όσο για το κρεβάτι, αυτό είναι μονό (διπλό δεν χωράει ούτε κατά διάνοια) και βρίσκεται στο πατάρι. Υπάρχει και παράθυρο αλλά για να το ανοίξει κανείς, πρέπει πρώτα να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι.

Το περισσότερο αξιοπερίεργο, ωστόσο, στην περίπτωση του εν λόγω διαμερίσματος είναι η διόλου ευκαταφρόνητη τιμή αυτού (50.000 ευρώ), καθώς και το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτά τα χρήματα για μια «τρύπα». «Στη Ρώμη, οι άνθρωποι σήμερα ζουν σαν τα ποντίκια», σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Il Giornale, και τα σπίτια κοστίζουν όσο ο χρυσός, προσθέτουμε εμείς.

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry