Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΡΙΚ...

Αισχρή φραστική επίθεση με σεξουαλικό περιεχόμενο κατήγγειλε η παρουσιάστρια των τουρκικών ειδήσεων του ΡΙΚ, Tuba Kemal. Σύμφωνα με την καταγγελία τουρκοκύπριος, ο οποίος εργάζεται στο ΡΙΚ, της επιτέθηκε με άσεμνη φρασεολογία λέγοντάς της «Γαμήσου και εσύ και αυτοί που βρίσκονται πίσω από εσένα. Συμπεριφέρεσαι έτσι επειδή δεν σε έχω γα...»
Όπως αναφέρει δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο άτομο της έχει επιτεθεί φραστικά με τέτοιες κουβέντες ενώ τα δύο περιστατικά συνέβησαν εντός του ΡΙΚ στις 20 και 25 Σεπτεμβρίου. Βάσει της ίδιας επιστολής, την οποία η παρουσιάστρια έδωσε ενώπιον του Διευθυντή Ειδήσεων Γιαννάκη Καρεκλά, ο συγκεκριμένος υπάλληλος δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην ίδια τον τελευταίο χρόνο. Παράλληλα τον χαρακτηρίζει επιθετικό τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους συναδέλφους ενώ, σημειώνει ότι δημιουργεί ένταση στον εργασιακό χώρο με τη συμπεριφορά του. Η παρουσιάστρια καταγγέλλει ότι η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά και κυρίως η άσεμνη φρασεολογία, συμβαίνουν εδώ και ένα χρόνο. Στο τέλος της επιστολής, η Tuba ζητά από τον κ. Καρεκλά την λήψη μέτρων με στόχο την επαναφορά της τάξης. Όπως έχουμε ενημερωθεί ο κ. Καρεκλάς εξετάζει το παράπονο εδώ και καιρό ωστόσο δεν έχει γίνει καμία κίνηση με αποτέλεσμα το κλίμα στο συγκεκριμένο Τμήμα να γίνεται όλο και χειρότερο. Κάποιοι που έχουν ενημερωθεί εντός του ΡΙΚ και κυρίως δημοσιογράφοι απορούν για την υπερβολική καθυστέρηση του Διευθυντή Ειδήσεων. Δυστυχώς όμως για την παρουσιάστρια οι φραστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί δεν έγιναν μπροστά σε τρίτα άτομα άρα δεν υπάρχουν ούτε μάρτυρες. 

showbiz.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry