Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Γιατρός σε νοσοκομείο έδειρε νοσοκόμα...

Τον ξυλοδαρμό μιας νοσηλεύτριας από έναν γιατρό μέσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο καταγγέλλει ο Σύλλογος Νοσηλευτών Αχαΐας. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα.
Ο Γιώργος Αρβαντίτης, ως πρόεδρος του ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας, εξηγεί: «Η λέξη ιατρός συνειρμικά παραπέμπει σε επιστήμονα, άτομο με υψηλό μορφωτικό επίπεδο που σκέφτεται και δρα αναλόγως και όχι σε άτομο με αδυναμία ελέγχου συμπεριφοράς και βίαιες αντιδράσεις.

Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Αχαΐας με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορήθηκε το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο Π.Γ.Ν.Π., όπου ιατρός αναίτια βιαιοπράγησε εναντίον νοσηλεύτριας. Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας καταδικάζει τέτοιες επαίσχυντες πράξεις και δηλώνει πως θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις τα άτομα που θίγονται.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας ζητά τόσο από τους εργαζόμενους του Π.Γ.Ν.Π. αλλά και τους πολίτες να καταδικάσουν ηθικά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές. Ο κύριος αυτός προφανώς θεώρησε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά και βίαια στους συνεργάτες του.

Καλούμε την διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π., τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ε.Ι.Ν.Α. να προβούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες διαδικασίας που προβλέπονται για μια τέτοια επονείδιστη πράξη δημόσιου λειτουργού και μάλιστα στον χώρο όπου παρέχεται περίθαλψη ασθενών και να καταδείξουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ούτε αποδεκτές αλλά και ούτε ανεκτές από κανέναν».Zougla.gr

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry