Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Οι αμαρτωλές αφηγήσεις....

Η διατριβή της για την..Πανεπιστημιακή εκπαίδευση έξω από τις αίθουσες δεν ήταν παρά η παράθεση των εραστών της με φωτογραφία και βαθμολογία , ανάλογη με τις επιδόσεις και τις ανατομικές του λεπτομέρειες. Δεν ξέρουμε εάν η διατριβή βαθμολογήθηκε.

Μια απίθανη πανεπιστημιακή διατριβή έκανε φοιτήτρια του πανεπιστήμιου Ντούκ της Βόρειας Καρολίνα. Η εργασία της με τίτλο "Η εκπαίδευση πέρα από τις αίθουσες: Εξελίσσοντας την ακαδημαϊκή εκπαίδευση" είχε πικάντικες λεπτομέρειες που όταν έκαναν το γύρω του κόσμου μέσω της ιστοσελίδας jebel προκάλεσε πονοκέφαλο σε πολλούς... άνδρες συμφοιτητές της.
Η εργασία παρουσιάστηκε σε PowerPoint και έχει ένα λεπτομερή κατάλογο δεκατριών συμφοιτητών της που έκαναν έρωτα μαζί της. Η νεαρή αφού παρουσιάζει ένα πλήρες βιογραφικό δίνει πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και στο τέλος του βαθμολογεί με άριστα τα 10.
Στην παρουσίαση υπάρχουν οι φωτογραφίες από το facebook του κάθε νεαρού αλλά και καυτοί διάλογοι που είχε μαζί τους κατά τι διάρκεια του σεξ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό η νεαρή αξιολογεί το προφίλ του κάθε εραστή, ανάλογα με τη σωματική του ελκυστικότητα, το μέγεθος του πέους του και το ταλέντο του στο κρεβάτι.
Η αχόρταγη φοιτήτρια μετά το σάλο που ξέσπασε δήλωσε ότι μετάνιωσε.
"Λυπάμαι. ποτέ δεν ήθελα να βλάψω σκόπιμα τους συμφοιτητές μου" είπε χαρακτηριστικά.
http://alepounews.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry