Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

H διπλή ζωή παρουσιαστή ...που φέρεται να προσήχθη ντυμένος τραβεστί !!!

Παρουσιαστής μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού  φέρεται να συνελήφθη ...και να οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας γιατί ήταν μεταμφιεσμένος σε τραβεστί ! Σύμφωνα με blog fimes που δεν δίνει πληροφορίες για το πώς προσήχθη ...η υπόθεση έχει ως εξής :

"Πασίγνωστος παρουσιαστής megaλου, πολύ megaλου καναλιού συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Ο παρουσιαστής ήταν ντυμένος... τραβεστί και οι αστυνομικοί δεν τον αναγνώρισαν αμέσως.
Φορούσε ξανθιά περούκα, είχε βαμμένα κόκκινα χείλη και από κάτω φορούσε φούστα-μπλούζα και δωδεκάποντη γόβα.. Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ αφού εξακρίβωσαν τα στοιχεία του..
Ο παρουσιαστής έφυγε όπως-όπως από το τμήμα, ζητώντας από τους αστυνομικούς να μην αποκαλύψουν την ταυτότητα του. Όσον αφορά το ποιος είναι ο παρουσιαστής.. φούστα-μπλούζα-γόβα, το μυαλό σας δεν πάει με τίποτα. Ο ίδιος τρέμει μη διαρρεύσει το όνομα του και γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Το όνομα που κυκλοφορεί δεν ανήκει στους «συνήθεις ύποπτους», απλά.. δεν υπάρχει. Αυτό όμως που τον καίει είναι οτι υπάρχουν και φωτογραφίες…
To βηκαμε εδω:
http://kanonitv.blogspot.com
bollywood-greece

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry