Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Καυτό ημερολόγιο για τον Πούτιν....

Nτυμένες με προκλητικά εσώρουχα, δώδεκα φοιτήτριες πόζαραν για να κοσμήσουν τις σελίδες ενός ημερολογίου το οποίο αποτελεί το "δώρο" τους προς τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, που γίνεται 58 ετών.Με τίτλο "Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, σας αγαπάμε. Χρόνια Πολλά κ. Πούτιν", το ημερολόγιο περιλαμβάνει δώδεκα φωτογραφίες φοιτητριών του τμήματος δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Μόσχας, οι οποίες συνοδεύονται από "πικάντικες" λεζάντες.

Η Μις Μάρτιος, Λένα Γκορνοστάγεβα, φοράει εσώρουχα από μαύρη δαντέλα, εύχεται χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό και συμπληρώνει: "Σβήσατε τις φωτιές στα δάση αλλά εγώ καίγομαι ακόμη".

Η κίνηση των κοριτσιών πάντως δεν εκτιμήθηκε από το πανεπιστήμιο. "Είναι ένα ερωτικό έργο με κακό γούστο. Δεν είμαστε ενθουσιασμένοι που χρησιμοποίησαν το όνομα του...


τμήματος δημοσιογραφίας. Είναι ανέντιμο", δήλωσε η εκπρόσωπος της σχολής Λαρίσα Μπακουλίνα.

Το ημερολόγιο σχεδιάστηκε από τον Μαχίμ Περλίν, έναν 22χρονο παραγωγό, ο οποίος εργάζεται για το δίκτυο Russia.ru.

"Όλα τα κορίτσια πόζαραν δωρεάν. Η ιδέα δεν ήταν να δείξουμε μοντέλα που είναι έτοιμα να ποζάρουν για 100 δολάρια, αλλά κορίτσια που έχουν άποψη για την πολιτική" ανέφερε ο Ρώσος σχεδιαστής. Περίπου 50.000 αντίτυπα του ημερολογίου διανεμήθηκαν στα σούπερ μάρκετ Auchan και πωλούνται έναντι 260 ρουβλίων το ένα, δηλαδή 6,5 ευρώ. 

http://trelokouneli.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry