Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ε.Π.Υ βίασε ανήλικη την οποία γνώρισε στο Facebook



Σοκ στην κοινή γνώμη προκάλεσε υπόθεση βιασμού από 38χρονο 11χρονης, την οποία γνώρισε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, διαφθορά νεαρής κάτω των 13 ετών και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, η ανήλικη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 38χρονο σε άγνωστη τοποθεσία στη Λεμεσό, στις 15 Μαρτίου. Μία βδομάδα μετά, το κορίτσι ανέφερε στη μητέρα του τι είχε συμβεί.


Εξομολογήθηκε ότι γνώρισε τον άνδρα στο Facebook. Εκεί αντάλλαξαν τηλέφωνα και είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες. Στη συνέχεια, συμφώνησαν να συναντηθούν και με την πρώτη γνωριμία, ο 38χρονος τη βίασε.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά ισχυρίστηκε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. Ο 38χρονος είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών.

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry