Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Γάτος σώζει από βέβαιο θάνατο τα αφεντικά του!

Ένας γάτος έσωσε τα αφεντικά της από τη Νέα Ζηλανδία που κοιμούνταν ενώ το διπλανό σπίτι είχε αρπάξει φωτιά.

Ο γάτος έβρεξε τα πέλματά της μέσα σε μία λεκάνη με νερό και στη συνέχεια περπάτησε πάνω στα πρόσωπά τους, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Ο κεραμιδόγατος, ονόματι Μακέο, ξύπνησε την Κέιτ Γκεϊτόνι και το σύντροφό της, Μπίβαν Γκάρλαντ, στις 3 πμ της Τετάρτης για να διαπιστώσουν ότι είχε πιάσει φωτιά η τέντα του γείτονα σε απόσταση μόλις τριών μέτρων από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς τους, στο Άροουταουν του Σάουθ Άϊλαντ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Press of Christchurch.


"Ο γείτονάς μας έβρεχε με το λάστιχο το φράχτη μας, αλλά η φωτιά θα έφτανε στο γκαράζ μας, στο αυτοκίνητο, στις φιάλες γκαζιού και στην κρεβατοκάμαρά μας. Ήταν τρομακτικό", είπε η Κέιτ.

Η ίδια είπε ότι ο Μακέο έπαιζε συχνά με το νερό, αλλά δεν έβαζε ποτέ τα πόδια του μέσα και συνήθως νιαούριζε αν ήθελε να τραβήξει την προσοχή της στη διάρκεια της νύχτας.

Εκείνη τη νύχτα όμως περπάτησε τρεις φορές πάνω στο πρόσωπό τους με βρεγμένες τις πατούσες μέχρι να βεβαιωθεί ότι ξύπνησαν.

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry