Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αυτό είναι το νέο iPhone!!

H Apple παρουσίασε το νέο εξελιγμένο μοντέλο iPhone δίνοντας έτσι τέλος σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Το νέο iPhone μπορεί να μην είναι το iPhone 5 όπως ήθελαν όλοι όμως σίγουρα είναι μία πολύ βελτιωμένη έκδοση του 4.
Το νέο λοιπόν iPhone 4S όπως είναι κι επίσημα η νέα ονομασία του smartphone της Apple, εμφανισιακά είναι ακριβώς ίδιο με το iPhone 4 όμως τεχνικά δεν θα λέγαμε το ίδιο...Το iPhone 4S στο εσωτερικό του διαθέτει τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή πυρήνα Α5 που έχει και το iPad 2 καθώς κι έναν διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών που το κάνει 7 φορές πιο γρήγορο σε σχέση με το iPhone 4.



H μπαταρία παρά τον νέο επεξεργαστή έχει βελτιωθεί αρκετά επιτρέποντας έτσι 8 ώρες χρόνο ομιλίας 3G, 14 ώρες σε 2G, και 6 ώρες 3G περιήγηση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον το σύστημα της κεραίας έχει αλλάξει κι έτσι μπορεί πλέον και προσαρμόζει τη χρήση των δύο κεραιών που διαθέτει, για καλύτερη απόδοση και ποιότητα των κλήσεων,  αλλά και της ταχύτητας των δεδομένων( από 7,2 Mbps για το iPhone 4 στα14,4 Mbps για το iPhone 4S).


Επίσης στην παρουσίαση το νέο iPhone 4S οι άνθρωποι της Apple, το χαρακτήρισαν ως ένα πραγματικά «παγκόσμιο τηλέφωνο» αφού διαθέτει με ενσωματωμένα chipsets για όλα τα δίκτυα GSM και CDMA, για να μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιεί σε όλα τα είδη δικτύων στον κόσμο.


Η καμερά του είναι και αυτή βελτιωμένη με αισθητήτρα πλέον στα 8 megapixel και ανάλυση  φωτογραφιών μέχρι και 3.264x2.448, ενώ ο πίσω φωτοαισθητήρας καταφέρνει να “παίρνει” 73% περισσότερο φως ανά pixel από ότι το iPhone 4. 






Ο φακός είναι πέντε στοιχείων και προσφέρει πλέον πράγμα που σημαίνει ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες.

Επίσης διαθέτει ένα νέο σύστημα το οποίο επιτρέπει την ανίχνευση προσώπων και 26% καλύτερη ισορροπία λευκού ενώ οι φωτογραφίες τραβιούνται ακόμα πιο γρήγορα σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς.

Εκτός όμως απο φωτογραφική μηχανή το νέο smartphone της εταιρίας είναι και μία πολύ καλή βιντεοκάμερα με εγγραφή βίντεο στα 1080p HD και σταθεροποιητή video πράγμα πρωτόγνωρο για iPhone.

Το νέο χαρακτηριστικό όμως που έκανε εντύπωση σε όλους είναι η φωνητική υποστήριξη μέσω έξυπνου συστήματος, το οποίο επιτρέπει την αναγνώριση ερωτημάτων που του κάνει ο χρήστης. Με απλά λόγια ο χρήστης ρωτάει και η συσκευή απαντάει...




Οι  προ-παραγγελίες αρχίζουν για τις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου και η κυκλοφορία του σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου.Ενώ στις 28 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 22 ακόμα χώρες μεταξύ των οποίων ΔΕΝ βρίσκεται η Ελλάδα.
Μερικές από τις φήμες βγήκαν αληθινές όμως αυτές που ήθελαν την Apple να παρουσιάζει το iPhone 5 και τον Steve Jobs να το παρουσιάζει, διαψεύστηκαν, αφού το μόνο που είδαμε ήταν μόνο ένα iPhone 4 βελτιωμένο...

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry