Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι πιο παρξενες μηνυσεις στον κοσμο ...



Ώρες ώρες οι μηνυτές έχουν πολύ πλάκα. Κινούνται νομικά εναντίον όχι μόνο ανθρώπων αλλά και…
υπερφυσικών δυνάμεων. Άλλοι πάλι ενώ φταίνε ψάχνουν τρόπο να βγουν κι από πάνω. Οι ακόλουθες περιπτώσεις είναι κυριολεκτικά για γέλια.

    Μήνυση για το γιουχάισμα

Ο τενόρος Roberto Alagna αποφάσισε να κάνει μήνυση στην όπερα του Μιλάνο γιατί το ακροατήριο τον… γιουχάισε! Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην Σκάλα του Μιλάνο και παρά το ότι όπως λέει ο ίδιος έκανε καλή ερμηνεία ο κόσμος άρχισε τα γνωστά «ου». Και τι φταίει η όπερα; Σύμφωνα με τον τενόρο, απέτυχε να προστατεύσει έναν άνθρωπο που βρέθηκε σε κίνδυνο! Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έπεσε η γλυκόζη στο αίμα του εξαιτίας των αποδοκιμασιών!


    Δεν με ψάχνουν οι φίλοι μου; Μήνυση

Ο Antony Michaels είχε γραφτεί στο classmates.com ένα site κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook με την διαφορά πως αν και η περιήγηση είναι δωρεάν για να μπορείς να επικοινωνείς με άλλους πρέπει να πληρώνεις συνδρομή. Κάποια στιγμή του ήρθε ένα μήνυμα από το site που έλεγε ότι τον αναζητούσαν παλιοί συμμαθητές του. Έτσι πλήρωσε συνδρομή 15 δολαρίων ώστε να μπορέσει να δει ποιοί είναι και να μιλήσει μαζί τους. Μετά την απομάκρυνση από το… ταμείο ανακάλυψε ότι δεν τον είχε αναζητήσεις κανείς. Αποτέλεσμα; Να κάνει μήνυση στο site.

    Νομικά… αριστουργήματα

Αν κι έγκλειστος στις φυλακές του Κεντάκι, ο Jonathan Lee Riches κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες γιατί έκανε τις πιο κουφές… μηνύσεις. Τι έκανε αυτός μετά; Μήνυση στο Γκίνες! Ο ίδιος δήλωσε ότι «το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες δεν έχει κανένα δικαίωμα να δημοσιεύει την δουλειά μου, τα νομικά μου αριστουργήματα». Και ποια ήταν τα… αριστουργήματα του; Έχουμε και λέμε: ήταν μηνύσεις εναντίον του Τζορτζ Μπους, των Σομαλών πειρατών, της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της Μάρθας Στιούαρτ, του Πλάτωνα, του Νοστράδαμου, του Τζίμι Χόφα, των Βουδιστών μοναχών, του πύργου του Άιφελ και άλλων!

    Αποζημίωση γιατί ανακάλυψε ο άντρας της ότι τον απατούσε

Η Γκαμπριέλα Νάγκι από το Τορόντο του Καναδά διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Ο άντρας της κάποια στιγμή ανακάλυψε το τι συνέβαινε όπως γίνεται συχνά τα τελευταία χρόνια: από τον λογαριασμό του κινητού. Παρατήρησε ότι καλούσε συχνά και για ώρα ένα συγκεκριμένο αριθμό. Το έψαξε, ανακάλυψε όλη την αλήθεια και φυσικά μετά την χώρισε. Η αντίδραση της Γκαμπριέλα ήταν να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας θεωρώντας την υπεύθυνη για το διαζύγιο της! Και τι ζήτησε; Μόλις 600.000 δολάρια!

    Ο άνθρωπος που έκανε μήνυση στο σατανά

Την σχετικά πρόσφατη περίπτωση του ανθρώπου που έκανε μήνυση στον Θεό την έχετε λίγο πολύ ακουστά. Δεν ήταν όμως τόσο πρωτότυπη όσο μπορεί να νομίζετε. Τον είχε προλάβει το 1971 ο Gerald Mayo ο οποίος είχε μηνύσει τον σατανά για όλα τα δεινά της ζωής του. Ο πρόεδρος απέρριψε την υπόθεση επικαλούμενος το ότι δεν ήταν στην δικαιοδοσία του.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry