Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ: ΟΧΙ Παπανδρέου στην Κύπρο για ελληνική εκμετάλλευση «οικοπέδου» της !


Απίστευτο και αν είναι αληθινό, μόνο με την άμεση παραίτηση του Πρωθυπουργού της χώρα μας Γιώργου Παπανδρέου θα μπορούσε να αναστραφεί εγκαίρως!

Την είδηση «βόμβα» δημοσιεύει η εφημερίδα «το κυπριακό Ποντίκι», ως προς τις προθέσεις της Αθήνας για την εκμετάλλευση ενός από τα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ, κατόπιν κυπριακής πρότασης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας
, η προσφορά, που έγινε από τη Λευκωσία πριν λίγες ημέρες αφορούσε την παραχώρηση και εκμετάλλευση του οικοπέδου 1 της κυπριακής ΑΟΖ. Πρόκειται για το οικόπεδο που βρίσκεται πιο κοντά σε εμάς από την κυπριακή ΑΟΖ, ακριβώς ανοικτά της Πάφου και της Λεμεσού, μικρό μέρος του οποίου αμφισβητούν οι Τούρκοι! (όπου με τον τρόπο αυτό εξαφανίζουν και πιθανή ένωση των ΑΟΖ των δύο χωρών και κατακτούν μέρος της δικής μας).
Παρά τη σοβαρή προοπτική για αποκόμιση οικονομικών οφελών, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε την κυπριακή προσφορά…
Την ίδια στιγμή, που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινάει, την ώρα που η Ελλάδα περνά την βαρύτερη κρίση στην ιστορία της, η κυβέρνηση αρνήθηκε μία γενναία προσφορά από την Κύπρο φοβούμενη πιθανώς την όποια αντίδραση της Άγκυρας. Τελικά δεν θα ήταν καθόλου άδικο αν κάποιος πίστευε, ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον να πτωχεύσει η χώρα! ΝΤΡΟΠΗ!!!


http://www.prionokordela.gr/ellada/vomva-oxi-papandreou-gia-elliniki-ekmetalleysi-oikopedoy-tis/

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry