Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνέλαβε παιδί σε μια βραδιά «σεξ ύπνου»!!

Ο Ράιαν και η Ντι Χάρις ήταν ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και το μόνο που έλειπε από τη σχέση τους ήταν να ολοκληρωθεί με ένα παιδί. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους για μία σχεδόν διετία, ο πελαργός δεν έλεγε να εμφανιστεί. Και αυτό παρότι, πέραν των "προγραμματισμένων" επαφών του ζευγαριού, υπήρχαν και "μπόνους"...


Το ζευγάρι κρατούσε αρχείο σεξουαλικών επαφών, καθώς προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποκτήσουν παιδάκι, οπότε όταν έμαθαν το χαρμόσυνο γεγονός, ανέτρεξαν στα τεφτέρια τους! Όπως μάλιστα διαπίστωσαν η σύλληψη είχε γίνει σε μια κρίση σεξυπνίας, μια σπάνια ασθένεια κατά την οποία το άτομο κάνει σεξ ενώ κοιμάται και όταν ξυπνάει δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα απολύτως. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, με αυτόν τον τρόπο, το ζευγάρι απέκτησε τον 16 μηνών πλέον γιό τους τον Λίνκολν.

"Ηταν ξεκάθαρο ότι η σύλληψη έγινε την νύχτα που είχαμε κάνει "σεξ ύπνου", όπως το αποκαλούμε, που σημαίνει πως εγώ είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και ο Ράιαν κοιμάται βαθιά." λέει η 25χρονη Ντί Χάρις μιλώντας στην Βρετανική Daily Mail και προσθέτει: "Όταν το διαπιστώσαμε ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια".

Οταν απόφάσισαν να μείνουν μαζί, πριν από τρία περίπου χρόνια, κανένας από τους δύο δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε. Ο Ράιαν έπασχε από την ασθένεια, δίχως να το γνωρίζει ενώ δεν πέρασε αρκετό διάστημα για να συμβεί το παράξενο…

"Του έστειλα ένα μήνυμα το επόμενο πρωί λέγοντας του πως η χθεσινή νύχτα ήταν απίστευτη. Όταν απάντησε πως δεν ήξερε για ποιο πράγμα μιλάω, νόμιζα πως με κορόιδευε" εξιστορείται η Ντί μιλώντας στην Βρετανική Daily Mail και εξηγεί πως αυτό συνέχισε να συμβαίνει. Μάλιστα, κάθε φορά που το ζευγάρι περνούσε μια νύχτα πάθους, ο Ράιαν δεν ήταν σε θέση να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί.

Αλλά και ο ίδιος ο Ράιαν δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε πιστεύοντας πως η σύντροφός του προσπαθεί να του κάνει πλάκα. "Παραμιλούσα στον ύπνο μου για χρόνια και πολλές φορές την επόμενη ημέρα ήξερα πως κάτι είχε συμβεί αλλά όταν η Ντι μου έστειλε μήνυμα δεν είχα ιδέα για τι ακριβώς μιλούσε. Πραγματικά νόμιζα ότι αστειευόταν" σημειώνει από την πλευρά του.

Όπως λέει η νεαρή γυναίκα, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο σε όλο αυτό και πηγαίνει στο κρεβάτι δίχως να ξέρει αν ο Ράιαν θα την ξυπνήσει, επισημαίνει όμως, πως αν και δεν έχει πρόβλημα κι έχει δεχτεί την κατάσταση ως έχει, προτιμά ο σύντροφός της να έχει επίγνωση κάθε φορά που συνευρίσκονται ερωτικά.

"Το σεξ είναι διαφορετικό όταν ο Ράιαν είναι ξύπνιος. Δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο αλλά είναι πιο έντονο" τονίζει η ίδια προσθέτοντας πως "Αν κάνουμε σεξ ύπνου, ξυπνώ, αλλά το επόμενο πρωί νιώθω πολύ κουρασμένη. Αν βέβαια του πω όχι, θα γυρίσει πλευρό και θα συνεχίσει να κοιμάται"

Και οι δύο καταλάβαν τι συνέβαινε μόνο όταν παρακολούθησαν τηλεοπτική εκπομπή με αφιέρωμα στην πάθηση, στην οποία και χρωστούν την γέννηση του γιού τους.

Το ζευγάρι γνώριζε από την αρχή πως θα υπήρχε δυσκολία σύλληψης, δεδομένου ότι η Ντί είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ήδη από την εφηβική ηλικία. Και ενώ ο Ράιαν και η Ντι ετοιμάζονταν να πάνε σε κάποιο κέντρο γονιμότητας, προκειμένου να εξετάσουν άλλες επιλογές για να κάνουν παιδί, η νεαρή κοπέλα αντελήφθη ότι ήταν ήδη έγκυος.

"Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μεγάλη οικογένεια και όταν δεν γινόταν τίποτα και οι δύο αρχίσαμε να αγχωνόμαστε. Όλο αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Εκανα σεξ γιατί έπρεπε κι όχι γιατί το ήθελα. Εκείνη τη νύχτα, ο Ράιαν με αιφνιδίασε. Αφέθηκα και αυτό τελικά δούλεψε".

"Προσπαθώντας για ένα μωρό ήταν πολύ αγχωτικό. Γίναμε ρομπότ και ήταν σαν να κάναμε δουλειά. Ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν η Ντι ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Είμαστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένοι. Η σεξυπνία είχε σίγουρα να κάνει με αυτό" τονίζει ο Ράιαν

Οσο για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού και οι δύο πλέον έχον εξοικιωθεί με την κατάσταση. Η Ντι δείχνει πραγματική κατανόηση, ενώ όπως λέει στον σύντροφό της μάλιστα καμιά φορά της αρέσει γιατί σε κατάσταση σεξυπνίας το σεξ διαρκεί περισσότερο.

http://www.typos.com.cy

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry