Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Γιατρός και νοσοκόμα το έριξαν στο σεξ!Γιατρός και νοσοκόμα είχαν βάρδια χθες βράδυ σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας αλλά δεν άντεξαν απ' ότι φαίνεται και το έριξαν στο σεξ. Αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μας έδωσε γαργαλιστικά στοιχεία για την υπόθεση.
Όπως μας είπε, σε κάποια στιγμή που θέλησε να ψάξει κάποιο γιατρό για να ρωτήσει κάτι για την άρρωστη μητέρα του, κατευθύνθηκε προς συγκεκριμένο γραφείο γιατρών. Πριν χτυπήσει την πόρτα για να μπει μέσα άκουσε τις κραυγές ηδονής της νοσοκόμας. Ο άνθρωπος μη θέλοντας να τους διακόψει έφυγε, αφήνοντάς τους να κάνουν τη δουλειά τους. Ήταν τέτοιο το πάθος τους που είχαν ξεχάσει να τραβήξουν ολόκληρη την κουρτίνα του γραφείου, με αποτέλεσμα να φαίνονται από το διάδρομο. Μετά από λίγη ώρα και οι δύο συνέχισαν τη δουλειά τους στο νοσοκομείο. Τι να κάνουμε παιδιά. Ανάγκες είναι αυτές!!

http://filoksenos.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry