Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Ποδόσφαιρο με πορνοστάρ στο Βερολίνο για το Μουντιάλ 2010! (5 Photos)Ένας ξεχωριστός αγώνας ποδοσφαίρου διοργανώθηκε στο Βερολίνο το απόγευμα του Σαββάτου.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Γερμανία και την Αυστραλία 12 επαγγελματίες και ερασιτέχνες πορνοστάρ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο τεχνητό γήπεδο με άμμο που στήθηκε ειδικά για την περίσταση στη Γερμανική πρωτεύουσα.
Για φανέλες, φυσικά, ούτε λόγος. Τις αντικατέστησε bodypainting με τις εμφανίσεις των «παντσερ» και των «καγκουρό». Ένα γκολ έκρινε το παιχνίδι, το οποίο κέρδισε τελικά η Αυστραλία. Αυτό βέβαια λίγο ενόχλησε αντιπάλους και φιλάθλους που γιόρτασαν όλοι μαζί με σαμπάνιες.
Στο τέλος, η Annina, μια από της διασημότερες πορνοστάρ, της Γερμανίας, κλήθηκε να καταθέσει την άποψή της για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο. Η… εμπεριστατωμένη ανάλυσή της δείχνει ότι θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί αξιοπρεπώς στο σχολιασμό των αγώνων από την ΕΡΤ. Θα έφερνε, αν μη τι άλλο, μία φρεσκάδα και θα προσέδιδε νέο ενδιαφέρον.


Οι… συνθέσεις των ομάδων:
Γερμανία: Nikita Denise, Sybella, Dirty Tracy, Suzi-Anne, Sweet-Sophie, Sally Jane, προπονήτρια η Vivian Schmidt.
Αυστραλία: Mia, Annina Ucatis, Sexy-Cora, Wanita Tan, Jana Bach, Sharon da Vale την καθοδήγηση των κοριτσιών ανέλαβαν οι Dolly Buster και Kelly Trump.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ:Πηγή sportena.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry