Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Ληστής έκλεψε το τροχόσπιτο με τους ιδιοκτήτες μέσα!!Ένας ληστής στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας προσπάθησε να κλέψει ένα τροχόσπιτο με το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν προσαρτημένο, αλλά κατέληξε να απαγάγει μαζί και τους ιδιοκτήτες του.

Ένας ληστής στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας προσπάθησε να κλέψει ένα τροχόσπιτο με το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν προσαρτημένο, αλλά κατέληξε να απαγάγει μαζί και τους ιδιοκτήτες του.Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, εκείνη την ώρα το ζευγάρι των 60χρονων ξεναγούνταν από τον πωλητή που τους έδειχνε τον εξοπλισμό του καινούργιου τους τροχόσπιτου, δίνοντας την ευκαιρία στον κλέφτη να μπει στο αυτοκίνητο που είχε τα κλειδιά στη μηχανή και να φύγει.

Ο πωλητής κατάφερε να πηδήξει από το τροχόσπιτο, αντίθετα με τους ιδιοκτήτες που παρέμειναν εγκλωβισμένοι.

Στη συνέχεια, ο ληστής τράκαρε με ένα άλλο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ένα δρόμο με πολλές στροφές, ενώ έσερνε πίσω του και το πανικόβλητο ζευγάρι.

Τελικά ο δράστης παράτησε το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτο και έτρεξε να γλιτώσει παίρνοντας μαζί του μια ψηφιακή κάμερα, ενώ το ζευγάρι σώθηκε χωρίς τραυματισμούς ή άλλες απώλειες.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry