Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αιθέριες υπάρξεις και στριπτίζ σε προεκλογικό πάρτι στην Ηλεία!!!

Αιθέριες υπάρξεις υποδέχονταν τους καλεσμένους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε προεκλογικό πάρτι στην Ηλεία. Το πάρτι είχε οργανωθεί αποκλειστικά για τους άνδρες φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που όμως δεν άργησε να γίνει η πέτρα του σκανδάλου στην περιοχή.


Ενώ στην αρχή οι χορεύτριες υποδέχονταν απλά τους καλεσμένους, στη συνέχεια οι εκπλήξεις ερχόταν η μία μετά την άλλη. Μόλις ο υποψήφιος τελείωσε τον προεκλογικό του λόγο, ακολούθησε το σόου που τους είχε υποσχεθεί για να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους.
Ανάμεσά τους κυκλοφορούσαν οι αλλοδαπές καλλονές που τους υποδέχτηκαν στην αρχή, οι οποίες ξαφνικά άρχισαν να πετούν το ένα μετά το άλλο τα λίγα ρούχα που φορούσαν αρχίζοντας να λικνίζονται στους ήχους της σάμπας. Το ποτό και ο χορός έφερε το κέφι ώσπου οι καλεσμένοι με τις νεαρές κοπέλες έγιναν ένα.
Η βραδιά έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν δύο από τις κοπέλες ανέβηκαν σε μία μικρή σκηνή και άρχισαν να κάνουν στριπτίζ. Στη συνέχεια της νύχτας στο χώρο εισέβαλλαν δύο από τις συζύγους των καλεσμένων, οι οποίες αφού είδαν το θέαμα αντέδρασαν ως... ταύροι σε υαλοπωλείο.
Οι θερμόαιμες σύζυγοι σχεδόν τα έσπασαν όλα, ενώ μάταια οι καλεσμένοι προσπαθούσαν να τις σταματήσουν. Τα πρώτα θύματα της νύχτας ήταν δύο από τις χορεύτριες που για κακή τους τύχη βρίσκονταν στην αγκαλιά καλεσμένων.
Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ειδοποίησαν την αστυνομία, με την επέμβαση της οποίας έληξε ο καυγάς.
http://www.ierosagon.org

buzz it!

1 σχόλιο:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Μας καπάκωσαν οι εκλογές, τα κόμματα, το μνημόνιο, η προκύρηξη νέων βουλευτικών εκλογών και άλλα τέτοια.
Παιδιά, εκείνη την περαίωση των ελευθέρων επαγγελματιών, τη μεγαλύτερη απάτη, που προσβάλει τόσο βάναυσα τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία, τον κορμό της οικονομίας, ποιός τον σκέφτεται ?
Κανείς.
Εμείς στο blog της Μεσσηνίας το http://messiniaka.blogspot.com
κάνουμε εκτενή αναφορά γι’ αυτό το θέμα, καυτηριάζουμε πολιτικούς και κάθε άλλο υπεύθυνο.
Αν μπείτε στο blog μας θα τα δείτε όλα.
Α΄ μη ξεχάσετε να μας στείλετε και το σχόλιό σας

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry