Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Alice Eve: Καυτή νταντά χωρίς σουτιέν...

Αν νομίζετε πως το Sex and the City 2 είναι γυναικεία υπόθεση κάνετε λάθος. Η καυτή νταντά της Σάρλοτ, η εκθαμβωτική Βρετανίδα ηθοποιός Alice Eve είναι...
ένα σοβαρό κίνητρο για να δείτε την ταινία παλικάρια μου.
Η Alice Eve υποδύεται μια νταντά η οποία έχει ένα λατρεμένο βίτσιο, να μη φοράει ποτέ μα ποτέ σουτιέν. Τρέχει, παίζει με τα παιδιά, τα κάνει μπάνιο ενώ εκείνα κατά λάθος βρέχουν το λευκό T-shirt της. Οι σκηνές μιλάνε από... μόνες τους για αυτό την επόμενη φορά θα σας πει η κοπέλα σας να πάτε να δείτε την ταινία πείτε βαριεστημένα "έρχομαι αλλά μου χρωστάς χάρη"! Έτσι όχι μόνο θα κάνετε οφθαμόλουτρο αλλά θα σας χρωστάει και χάρη από πάνω η καλή σας.
Με αυτή την νταντά όλες οι γυναίκες θα προτιμούσαν να είχαν προσλάβει την Mrs. Doubtfire καλύτερα. Όπως δήλωσε και η 28χρονη ηθοποιός "δεν θα με προσλάμβανα με τίποτα" προσθέτοντας ότι μια τέτοια νταντά θα της έκλεινε το σπίτι.
Μάλιστα ανέφερε ότι πήρε το ρόλο χάριν του στήθους της λέγοντας πως όταν πήγε στην οντισιόν σκέφτηκε "έχω ωραίο στήθος, ο ρόλος είναι δικός μου". Και έτσι έγινε λοιπόν.
dinatos

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites
greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry