Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ναταλία Δραγούμη: «Γιατί να γίνω ρεζίλι;;»

Η Ναταλία Δραγούμη επιστρέφει με την μυθική παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα», που σε μερικές μέρες κάνει πρεμιέρα. Μια παράσταση όπου συνοδεύεται από την παρθενική της σκηνοθεσία όπως και από ένα ντεμπούτο σε ρόλο τηλεοπτικής ξεναγού.
Τι λέει η ίδια για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα; «Η σκηνοθεσία ήταν κάτι που τι είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Φέτος, σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή, μια ομάδα νέων παιδιών, μου ζήτησε να σκηνοθετήσω μια δική της παραγωγή κι ένα έργο που μιλάει για το θάνατο, τα ναρκωτικά και τη φιλία-ραλιστικά και ταυτόχρονα βαθιά αλληγορικά». Η ηθοποιός μιλά για τις προτάσεις που έχει δεχτεί από talent shows. «Είχα πρόταση από το Dancing with the stars και από το Just the two of us. Αρνήθηκα. Γιατί να γίνω ρεζίλι; Το τραγούδι δεν το έχω. Είναι διαφορετικό να δουλεύεις για ένα μιούζικαλ. Δεν θα δοκίμαζα κάτι για το οποίο δεν θα αισθανόμουν ικανή».
Πηγή: Real

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry