Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο Πούτιν οδηγός στη… Φόρμουλα 1!!!



Τελικά ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλάντιμιρ Πούτιν, δε θα πάψει να μας εκπλήσσει ποτέ!

Αφού -μεταξύ άλλων- έχει συμμετάσχει σε αγώνες καράτε, σε κυνήγι τίγρεων, έχει οδηγήσει αγωνιστική μοτοσικλέτα και έχει πιλοτάρει και αεροσκάφος, τώρα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1!

Ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας φάινεται πως ήταν ανυπόμονος και δε μπορούσε να περιμένει το 2014 όπου όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθεί το πρώτο Γκραν Πρι στη Ρωσία.
Έτσι, φόρεσε τη φόρμα του, έβαλε το κράνος του και αποφάσισε να κάνει μερικούς γύρους με το μονοθέσιο της Renault σε δρόμο κοντά στο σπίτι του, τον οποίο όπως καταλαβαίνετε- τον έκλεισε η αστυνομία.
Το βλέμμα του Πούτιν ήταν πραγματικά «ψαρωτικό» σε σημείο να πιστεύει κανείς ότι είναι όντως πιλότος της Φόρμουλα 1 σε ελεύθερες δοκιμές…!
Ο Ρώσος πρωθυπουργός έδειξε πάντως να το… κατέχει το άθλημα αφού και η οδήγηση του όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο ήταν αριστοτεχνική- αλλά και δε δίστασε να «πιάσει» τα 240 χιλμ την ώρα...
Δείτε τις φώτο:



http://alepounews.blogspot.com

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

No of pages
Related Posts with Thumbnails
 
SYNC BLOGS http://rpc.technorati.com/rpc/ping Free Hit Counter [Valid Atom 1.0] Neemo.gr GreekBloggers.com + Greekmarks.com
Ελληνικά Social Bookmarking sites
Top Greek Sites | Best Sites




greek-sites.gr http://feeds.feedburner.com/PhotoJerry